Teambuilding in Leiden

Teambuilding bedrijfsuitjes tijdens de zomer van 2024 in Leiden organiseren, dat is waar wij bij Uitjesbureau goed in zijn! Door onze jarenlange ervaring weten wij welke activiteiten werken, wat blijft hangen en wat leuk is voor jou en je collega’s. Wat wij willen bereiken met de teambuilding activiteiten is sociale verbinding, een fijne samenwerking en natuurlijk het verbeteren van de groepsdynamiek. Geef ons je wensen door en wij organiseren straks misschien wel jullie teambuilding uitje in Leiden!

teambuilding activiteit organiseren in Leiden

Een teambuilding activiteit organiseren in Leiden vergt enorm veel tijd, kennis en onderzoek. Wat past nou bij jouw collega’s en organisatie? Wil je een relaxte activiteit organiseren? Wil je alleen dineren met misschien een leuke, gezellige game of wil je juist actie en sportieve activiteiten? Bij Uitjesbureau Leiden zijn wij van alle markten thuis. Onze unieke uitjes staan in het teken van samenwerking en de verbinding met elkaar aan gaan. Onze ervaren event managers kunnen je goed adviseren over een teambuildingsactiviteit die bij jullie past. Op deze pagina geven wij je tips van onze bestsellers en teambuilding uitjes die altijd werken! 

Leuke teambuilding games met collega’s

Wanneer je een bedrijfsuitje gaat organiseren wil je natuurlijk een leuke teambuilding game met je collega’s spelen. Bij Uitjesbureau Leiden hebben we een ruime keuze aan teambuildingsactiviteiten. Ga je voor een stadsspel in het centrum van Leiden? In samenwerking met IDTV hebben wij een unieke game ontwikkeld en mogen wij als enige evenementenbureau het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje aanbieden. Alleen bij ons vind je alle originele namen, tunes, spelformats en geluidseffecten. Dit is een game die je gespeeld moet hebben! Speel je liever met je collega’s een spannende dinnergame zoals het Moorddiner? Tijdens dit diner stap je in de rol van rechercheur en is het aan jou en je collega’s de taak om de dader van een brute moord te ontdekken. Lukt het jullie om de raadsels op te lossen en helemaal in de rol van je leven te kruipen, inclusief script en kostuums? Dit belooft een grimmige, maar ook hilarische avond te worden.

Onze top 3 teambuilding uitjes in Leiden

Geheimen van leiden stadsspel

Ontdek de geheimen van Leiden! Het stadsspel Geheimen van Leiden is een bedrijfsuitje waarbij je in teams op zoek gaat naar alle verborgen geheimen en parels die de Sleutelstad rijk is. Door samen te werken met je teamgenoten en de opdrachten juist uit te voeren ontdek je steeds meer geheimen van Leiden. Het team met de meeste gevonden geheimen is uiteindelijk de winnaar van dit leuke stadsspel. Ga de uitdaging aan met je collega’s!  

Zeskamp op het strand

Een gezellig en actief teamuitje in Leiden! Breng de teambuilding met je collega’s naar een hoger level door middel van verschillende activiteiten. Bij de Zeskamp draait het erom om elkaar beter te leren kennen. In teamstrijden jij en je collega’s op een speelse en sportieve manier voor de winst. Wie durft alles en wie is er de echte leider? Ontdek het tijdens de 6 sportieve spelrondes van de Zeskamp Leiden. Speel dit uitje op het strand van Noordwijk of Katwijk aan Zee.

Monopoly streets stadsspel

Het Monopoly Streets bedrijfsuitje in Leiden is een stadsspel waarbij alles draait om macht, vastgoed, geld, teambuilding en strijd. Je gaat samen met je teamgenoten proberen de grootste en bekendste gebouwen en straten van Leiden te veroveren. Misschien is jouw team straks trotse bezitter van het Centraal Station in Leiden, de Sint-Pieterskerk of het Rapenburg. Eindig je als een succesvolle vastgoedmakelaar in Leiden of beland je met je collega’s in de oude Gravensteen Gevangenis?

Teambuilding op maat in Leiden

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teambuildingsuitje in Leiden? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teambuilding bedrijfsuitje in Leiden te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Teambuilding arrangementen in Leiden

Een bedrijfsuitje in de middag of avond is leuk, maar hoe tof is het om samen met je collega’s een hele dag of zelfs een weekend door te brengen, waarin jullie allemaal gefocust zijn op teambuilding? Onze teambuilding arrangementen in Leiden bieden deze mogelijkheid. Een arrangement bestaat uit verschillende onderdelen die jullie zelf kunnen samenstellen, een arrangement wordt dus op maat gemaakt. Wat dacht je van een combinatie van een relaxte rondvaart op de borrelboot en daarna het Ontdek de Mol dinerspel? Wil je liever een compleet verzorgd weekend arrangement met je collega’s inclusief hotelovernachting, ontbijt, diner en teambuilding activiteiten? Ook dit kunnen wij van A t/m Z voor jullie verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Teambuilding en fun in Leiden

Als je even wil ontladen van alle werkstress is een teamuitje de oplossing! Met een stadsspel breng je de teambuilding naar een hoger level. In teams van 6-8 personen ga je op pad met een tablet waar de vragen, opdrachten en raadsels op verschijnen. Door samen te werken en goed te communiceren kom je tot de antwoorden en oplossingen. Een stadsspel wordt altijd gestart in een horecalocatie in het centrum van Leiden. Na de speluitleg gaan de teams op pad en wandelt iedereen ongeveer 2,5 uur door het centrum. Wanneer het spel is afgelopen, keert iedereen weer terug en volgt de prijsuitreiking. Willen jullie de dag gezellig afsluiten met een borrel of heerlijk driegangendiner? Dit kunnen wij ook regelen!

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen