Groepsuitje in Leiden

Onze groepsuitjes in Leiden zijn geschikt voor grote en kleine groepen. Bij Uitjesbureau Leiden helpen we je graag om een groepsuitje te organiseren voor jou en je collega’s. Tijdens een groepsuitje ontdek je de stad en staat teambuilding centraal. Op deze pagina hebben wij de leukste groepsuitjes in Leiden voor je op een rijtje gezet.

Groepsuitje organiseren in Leiden

Organiseer je een groepsuitje in Leiden voor je favoriete collega’s? Onze groepsuitjes zijn geschikt voor grote en kleine groepen. Wij bedenken de leukste ideeën en arrangementen in Leiden en wij organiseren jullie bedrijfsuitje van A t/m Z. Speel een van onze stadsspellen tijdens jullie groepsuitje in Leiden. Wat dacht je van Escape City of onze Canal Escape waarbij je een escape room speelt, maar dan in de buitenlucht in het centrum van Leiden. Tijdens onze stadsspellen kun je ook genieten van de mooie bezienswaardigheden in Leiden. Zo werk je aan de teambuilding en ontdek je ook nog eens het oude stadscentrum!

Originele en leuke groepsuitjes in Leiden

Ons team van ervaren event managers inspireert je graag om het leukste en meest originele groepsuitje te boeken in Leiden. Naast onze stadsspellen hebben wij ook verschillende indoor bedrijfsuitjes. Speel een game aan tafel terwijl je geniet van een heerlijk driegangendiner. Onze dinerspellen variëren in thema’s, zo hebben we een Pubquiz dinerspel waarbij er verschillende actuele en uitdagende vragen voorbijkomen. In teams ga je aan de slag om zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden. Tijdens de Pubquiz is het van belang dat jullie als team goed samenwerken en snelheid is ook niet geheel onbelangrijk als je wil winnen! Naast de Pubquiz hebben wij ook het Hou van Holland dinerspel, waarbij alles in het teken staat van Nederland en Leiden. De aankleding, de muziek en natuurlijk de quizvragen hebben alles te maken met ons koude kikkerlandje. 

Onze top 3 groepsuitjes in Leiden

Escape city leiden

Hoe ontsnap je uit het centrum van Leiden? Ga deze uitdaging aan met je collega’s tijdens dit spannende bedrijfsuitje in het historische centrum van de Sleutelstad! Jullie gaan verdeeld in teams op pad door Leiden en zullen daar op jullie ontdekkingstocht mooie bezienswaardigheden als De Waag, De Leidse Hofjes, Naturalis en De Burcht tegenkomen. Bekijk en bewonder al die mooie plekken, maar laat je er niet te veel door afleiden. Leiden is een prachtige stad, maar jullie hebben als doel om uit die mooie stad te ontsnappen. Vergeet dat vooral niet!  

Wie is de mol leiden

Tijdens dit officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje in Leiden draait alles om spanning en vertrouwen. Wie van je collega’s kun je wel vertrouwen en wie blijkt toch de boel te saboteren? Wij hebben in samenwerking met IDTV een unieke game ontwikkeld, het Wie is de Mol bedrijfsuitje. Wij zijn er bijzonder trots op dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken voor ons “Wie is de Mol bedrijfsuitje”. Ga de strijd aan en ontdek in het prachtige historische centrum van Leiden wie de Mol is binnen jouw team!  

be smart leiden

Verken Leiden tijdens dit actieve teambuildingsuitje en ontdek wie van jouw collega’s echt SMART zijn. Bij de BE SMART Citygame draait het om samenwerking, lef en uitdaging. Zijn jij en je teamgenoten klaar om de strijd aan te gaan met de andere teams? Je speelt tijdens dit bedrijfsuitje via de tablet een interactief stadsspel samen met je collega’s. Daag andere teams uit en geniet ondertussen van de wandeling door het prachtige historische centrum van Leiden. Welk team scoort uiteindelijk de meeste punten tijdens deze teambuilding game in Leiden?

groepsuitje op maat in Leiden

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie groepsuitje in Leiden? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het leukste groepsuitje in Leiden te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Teambuilding groepsuitje in Leiden

Onze groepsuitjes staan bekend om de teambuilding activiteiten. Door middel van het uitvoeren van verschillende uitdagende team opdrachten wordt er van jullie gevraagd om samen te werken en hierdoor leren jullie elkaar steeds beter kennen. De teams bestaan uit 6-8 personen en door deze groepsgrootte wordt ieder teamlid betrokken en heeft iedereen een aandeel in het spel. Na een teambuilding groepsuitje in Leiden kan de sfeer op de werkvloer alleen maar verbeterd worden en dat is waar wij bij Uitjesbureau voor gaan! Ga jij de strijd aan om je collega’s te verslaan?

Arrangementen in Leiden

Wil je je groepsuitje in Leiden uitbreiden met een arrangement? Wij hebben verschillende arrangementen vooraf samengesteld waarbij je de highlights van Leiden kunt bekijken samen met je collega’s. Wat dacht je van een culturele tour door Leiden met een museumbezoek in een van Leidens bekendste musea? Sluit de dag af met een borrel op de borrelboot waarbij je over de grachten van Leiden vaart en alle bezienswaardigheden vanaf het water kunt bekijken. Onze arrangementen zijn ook op maat samen te stellen voor grote groepen. Onze event managers kunnen een geweldige en unieke dag organiseren voor jouw team met alles erop en eraan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en laat je inspireren.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen