Teamuitje in Leiden

Een teamuitje in Leiden is de meest ultieme teambuildingsactiviteit om samen met je collega’s te doen. Tijdens onze teamuitjes beleef je in de zomer van 2024 onvergetelijke momenten en geniet je van al het moois dat Leiden te bieden heeft. Bij Uitjesbureau Leiden hebben we een ruim aanbod van verschillende indoor en outdoor teamuitjes. Samen het historische centrum van Leiden ontdekken met de oude grachten, stadspoorten, molens, bruggen en vele hofjes. Een teamuitje in Leiden is geweldig!

Organiseer een teamuitje in Leiden

Als je een teamuitje in Leiden wil organiseren, is het belangrijk dat alles goed geregeld wordt. Onze ervaren event managers en entertainers verzorgen jullie teamuitje van A t/m Z. Ons doel is om een geslaagde dag te organiseren waar alle collega’s nog lange tijd met een grote glimlach aan terugdenken. Bij Uitjesbureau Leiden kennen wij de leukste en meest originele locaties zoals de Pieterskerk en Hortus Botanicus Leiden. Een teamuitje kan indoor en ook outdoor worden georganiseerd. Laat ons je wensen weten en wij zorgen ervoor dat jullie een gezellige dag ervaren.

Originele teamuitjes in Leiden

Door samen met je collega’s dingen te ondernemen in een andere setting ontstaat échte teambuilding. Bij Uitjesbureau Leiden bieden we unieke en originele teamuitjes aan, waar teambuilding centraal staat. Tijdens een stadsspel in het centrum van Leiden ga je in teams op pad met een tablet. Via de tablet krijg je verschillende uitdagende opdrachten, hersenkrakers en clue’s binnen. Door samen te werken met je teamgenoten kun je de oplossingen van de raadsels vinden. Elk stadsspel heeft een eigen thema en doel. Laat je inspireren door onze uitjes en de kans is groot dat er een teamuitje tussen staat wat helemaal aansluit bij jouw collega’s en organisatie! Competitie, lef en teamspirit zijn ingrediënten die jouw team tot winnaar kunnen maken. Ben je nog op zoek naar een origineel teamuitje en wil je graag advies van onze ervaren event managers? Neem contact met ons op en wij helpen je graag met het organiseren van een teamuitje in Leiden.

Onze top 3 teamuitjes in leiden

Canal Escape leiden

Tijdens dit bedrijfsuitje op het water probeer je samen met je teamgenoten te ontsnappen uit de straten en grachten van Leiden. Deze historische stad heeft zijn charme mede te danken aan de kanalen en grachten in het centrum. Het Rapenburg, De Witte Singel en de Oude Rijn, het zijn plaatjes om te zien. Geniet van de mooie uitzichten, maar blijf scherp! Het gevaar om te verdwalen ligt op de loer. Lukt het jouw team om de weg te vinden die leidt naar de uitgang?

Pubquiz in leiden

Wat is er leuker dan gezellig met je collega’s quizzen in Leiden? Een avondje quizzen is namelijk een garantie voor een leuke avond. Quizzen tijdens een teamuitje zorgt voor verbinding tussen de collega’s. Hoe zit het met jouw eigen algemene kennis en wat weten je collega’s allemaal? Vormen jij en je collega’s een sterk team doordat jullie allround veel weten of geven jullie de winst uit handen? Kom erachter tijdens dit super gezellige bedrijfsuitje Pubquiz in Leiden.   

Expeditie robinson

Dit teambuilding uitje in Leiden is geïnspireerd op de mentaal en fysiek zenuwslopende game Expeditie Robinson. Heb je altijd al eens mee willen doen met de uitdagende beproevingen? Dan is dit is je kans! Tijdens dit bedrijfsuitje word je uitgedaagd om de fysieke en mentale challenge met jezelf en je collega’s aan te gaan. Er worden zes verschillende proeven gespeeld waarbij uitdaging, samenwerking en creatief nadenken van essentieel belang zijn en je leert op wie je echt kan bouwen.

teamuitjes in Leiden

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Leiden? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Leiden te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Maatschappelijk verantwoord teamuitje in Leiden

Je hoort de term MVO de laatste tijd steeds vaker, maar waar staat MVO eigenlijk voor? Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor alle bedrijven ontzettend belangrijk, en dit wil je natuurlijk ook terug laten komen tijdens jullie teamuitje in Leiden. Daarom organiseren wij ook maatschappelijk verantwoorde teamuitjes in Leiden. Van stadsspellen tot dinergames, tijdens een MVO teamuitje strijd je niet tegen elkaar, maar juist met elkaar voor een door jullie gekozen goed doel. KIKA, het Wereld Natuur Fonds of Stichting AAP, de keuze is aan jullie! Wil je graag de lokale Voedselbank in Leiden steunen? Ook dat kan tijdens ons Win voor de Voedselbank stadsspel. Laat ons weten waar je voor wil strijden en wij regelen het teamuitje voor jou en je collega’s.    

Escape games in Leiden

Speel een van onze uitdagende escape games in het centrum van Leiden. Deze keer geen escape room in een kleine donkere ruimte, maar juist in de buitenlucht midden in het centrum van Leiden! Lukt het jou en je teamgenoten om te ontsnappen aan de vele stadspoorten, bruggen en molens die Leiden rijk is? Naast onze Escape City bieden wij ook een Canal Escape aan op de gracht. Rondom de historische binnenstad ligt een zes kilometer lange vestinggracht en het is aan jouw team de taak om daar van te ontsnappen binnen de tijd. Ga jij de uitdaging aan met je teamgenoten? Ontdek het tijdens een van onze uitdagende escape games.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen