Personeelsuitje in Leiden

Onze personeelsuitjes in Leiden zijn helemaal geschikt om te spelen als teambuilding activiteit voor jouw team, afdeling of hele bedrijf. Ben je met een grote of kleine groep? Bij Uitjesbureau Leiden organiseren wij personeelsuitjes vanaf 20 personen. Ontvlucht de werkstress en leer je collega’s beter kennen tijdens een gezellige dag in het centrum van Leiden.

Leuke personeelsuitjes in Leiden

Elk team, afdeling of bedrijf is anders en heeft andere wensen voor een personeelsuitje. Wij bieden een ruime keuze aan van verschillende activiteiten die passen bij jouw personeel. Naast dat je een ruime keuze hebt, bieden wij ook veel originele en unieke personeelsuitjes aan die je nergens anders in Leiden vindt! Wij bedenken, maken en organiseren bedrijfsuitjes van A t/m Z en wij zorgen ervoor dat jullie samen een geweldige dag ervaren. Ontdek samen met onze ervaren event managers welke game het beste past bij jouw collega’s. Ga je voor een stadsspel zoals de BE SMART Citygame of kies je voor een dinerspel zoals het altijd spannende Moorddiner, waarbij je in de rol stapt van rechercheur?

Activiteiten personeelsuitje

Wil je een actief of sportief personeelsuitje organiseren voor je sportieve collega’s? Of ga je juist voor wat meer ontspanning, omdat iedereen altijd al zo druk is op kantoor? Wij hebben voor beiden opties verschillende mogelijkheden. Onze sportieve en actieve uitjes verschillen van een Sportdag tot een uitdagend Expeditie Robinson spel waarbij jullie in teams verschillende fysieke en mentale proeven moeten voltooien. Wil je wel actief bezig zijn, maar geen conditionele of fysieke uitdaging? Kies dan voor een van onze stadsspellen in het oude centrum van Leiden. Wat dacht je van een Escape City waarbij je moet zien te ontsnappen uit de binnenstad. Slechts één straat, brug of steeg leidt jullie naar de uitgang. Weten jullie ‘m binnen de tijd te ontdekken?

Onze top 3 personeelsuitjes

Escape city Leiden

Speel nu de bekende Escape Room als stadsspel in Leiden! Tijdens dit spannende en actieve bedrijfsuitje in de oude binnenstad van Leiden loop je tegen raadsels, codes en hints aan. Lukt het jouw team om binnen de afgesproken tijd de codes te kraken en de raadsels en hints op te lossen? Slechts één brug, straat of steeg leidt naar de uitgang die jullie zoeken. Samenwerking en communicatie zijn heel belangrijk tijdens dit spel, dus daarom is dit het ultieme teambuildingsuitje in Leiden

La casa de papel VR

Een spannend en levensecht themadiner met het virtual reality teamuitje La Casa de Papel Dinero in Leiden. Dit teamuitje vergt samenwerking, uitdaging en duidelijke communicatie. Lukt het jou, samen met je teamgenoten, om alle oplossingen te vinden? Tijdens het bedrijfsuitje krijgt jouw team verschillende opdrachten om de kluis van de Koninklijke Munt zo snel mogelijk te kraken. Het spel wordt tussen de gangen van het driegangendiner door gespeeld. 

Wie is de mol Leiden

Het Wie is de Mol teamuitje zorgt voor spanning en sensatie! Het vergt veel samenwerking, maar ook veel scherpheid. Dus geniet van het prachtige centrum van Leiden maar laat je door al dat moois niet al te veel afleiden en blijf alert! Want wie is er te vertrouwen en wie niet? Dat is waar het om draait in dit spel. Verdien jij het meeste geld voor de pot of saboteer jij het spel en ben je de Mol? Ontdek het tijdens dit spannende en uitdagende teambuildings uitje in Leiden!  

Personeelsuitje organiseren in Leiden?

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie personeelsuitje in Leiden? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte personeelsuitje in Leiden te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Teambuilding personeelsuitjes in Leiden

Onze personeelsuitjes zijn gericht op teambuilding. Voor ons betekent teambuilding collega’s nog dichter naar elkaar toe brengen door middel van het uitvoeren van samenwerkingsactiviteiten en opdrachten. Onze bedrijfsuitjes en teamuitjes zijn hierop gebouwd en daarom ben je bij ons aan het juiste adres als het gaat om teambuilding. Wanneer je buiten werktijd om gaat met je collega’s, leer je elkaar op een andere manier kennen en dat is het moment wanneer de teambuilding naar een hoger level getild kan worden. Bekijk al onze teambuilding activiteiten en neem contact met ons op als je vragen hebt!

Escape games in Leiden als personeelsuitje

Als je kiest voor een escape game in Leiden, kies je voor een uitdagend stadsspel waarbij samenwerking, teambuilding en goede communicatie belangrijke factoren zijn. Stel je eens voor, de binnenstad van Leiden als jouw speelweide. Onze escape games zijn ook geschikt voor grote groepen. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze verschillende escape games? Bekijk dan eens onze Canal Escape, waarbij je moet zien te ontsnappen van de grachten. Of kies je voor onze Beach Escape in Noordwijk of Katwijk aan Zee, tijdens deze game zijn het zand en de zee je grootste vijand. Durf jij het aan?

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen