online bedrijfsuitje

Teambuilding op afstand is dé manier om je collega’s beter te leren kennen. Onze online bedrijfsuitjes staan garant voor een diepere verbinding met je collega’s, samenwerkingsopdrachten en uitdagende hersenkrakers. Versterk het teamgevoel met een online bedrijfsuitje. Werkt iedereen thuis en wil je toch een leuk uitje organiseren om je collega’s te verrassen? Onze online bedrijfsuitjes zijn hier helemaal geschikt voor. Laat ons je wensen weten en wij zorgen ervoor dat het online bedrijfsuitje helemaal aansluit op jouw organisatie, doelen en budget.

online bedrijfsuitje organiseren?

Organiseer jij binnenkort een online bedrijfsuitje voor je collega’s? Wist je dat wij bij Uitjesbureau Leiden onze eigen online bedrijfsuitjes hebben geproduceerd om zo de tofste online uitjes voor jullie te kunnen organiseren? Onze online bedrijfsuitjes versterken het teamgevoel en laten jou en je collega’s op een unieke en originele manier samenwerken. Speel een van onze online bedrijfsuitjes en ervaar een gezellige en uitdagende middag met je collega’s die je niet snel zal vergeten!

Originele online personeelsuitjes

Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om een leuk bedrijfsuitje te vinden dat past bij jouw bedrijf en wat ook nog iets toevoegt. Bij Uitjesbureau Leiden vind je originele online personeelsuitjes waarbij de teambuilding naar een hoger niveau wordt getild. Dat wil je! De online teamuitjes worden door ons bedacht, geproduceerd en georganiseerd. Wij nemen de organisatie uit handen en verzorgen van A t/m Z een geweldige dag! Wil je toch liever een ‘live’ bedrijfsuitje organiseren? Met onze stadsspellen ga je het centrum van Leiden in en speel je uitdagende games in de buitenlucht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze ervaren eventmanagers inspireren je graag!

Onze top 3 online bedrijfsuitjes

Under pressure - the explosive game

Tijdens dit online teambuilding uitje ontdek je samen met je collega’s een bom op kantoor. Komen jullie er snel genoeg achter dat het om een échte bom gaat en weet je samen met je collega’s de bom binnen de tijd te ontdekken en onschadelijk te makenDeze online escape room is door ons ontwikkeld en is daarom een echt uniek bedrijfsuitje via Zoom of Teams. Samenwerking en goede communicatie komen goed van pas tijdens dit spannende teamuitje 

gezellige online pubquiz

Een online pubquiz is ideaal voor virtuele teambuilding en staat gelijk aan een hilarische avond! Zijn jullie toe aan teambuilding, maar willen jullie dit graag online doen? Tijdens deze hilarische game speel je samen met je collega’s via je eigen scherm! Leuke interactie op afstand van elkaar zorgt ervoor dat jullie samen op originele wijze kunnen quizzen op kantoor (ieder vanachter zijn of haar bureau), vanuit huis of op iedere andere locatie over de wereld!

grote online tv quiz show

Zijn jullie op zoek naar een gezellig online teambuilding teamuitje? Dan is De Grote Online TV Quiz Show iets voor jullie! Heb je altijd al eens mee willen spelen met grote spelshows als De Slimste Mens, Deal or No Deal, The Voice of Ik Hou Van Holland? Zelfs de koffertjes van Miljoenenjacht komen voorbij! Dit is je kans. Tijdens de dit online bedrijfsuitje worden jullie via Teams of Zoom opgewacht door jullie eigen presentatrice. Let the games begin!

online teamuitje organiseren?

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online bedrijfsuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte online bedrijfsuitje in Leiden te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online bedrijfsuitje op maat

Wil je iets anders en kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en laat je inspireren door onze ervaren event managers. Wij kunnen ook een online spel voor jullie op maat maken, op deze manier ervaren jullie een unieke dag. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Online Pubquiz met enkel vragen die gaan over je collega’s of bedrijf? Geen enkel verzoek is te gek voor ons!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen