Online Pubquiz Leiden

» Uitje » Online-pubquiz-leiden

online quiz

Geen tijd om bij elkaar te komen en toch een bedrijfsuitje op afstand willen organiseren met je collega's? Dat kan tijdens de Online Pubquiz. Daarvoor hoef je niet eens fysiek in Leiden te zijn. Dit bedrijfsuitje kan vanaf elke locatie worden gespeeld. Een laptop en een internetverbinding zijn voldoende. Iedere deelnemer doet mee vanaf zijn of haar eigen bureau. Tijdens de Online Pubquiz kun jij al die nutteloze feitjes in je hoofd eindelijk eens een keer nuttig gebruiken!  

Inclusief

  • Een online quizmaster 
  • Pubquiz app met originele vragen en opdrachten 
  • Mogelijkheid tot een eigen vragenronde 
  • Virtuele prijsuitreiking 
  • Online verbinding
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Gezellig quizzen op afstand met je collega’s in Leiden

Zijn jij en je collega’s op zoek naar een leuke manier van online teambuilding? Met ons virtuele bedrijfsuitje Online Pubquiz speel je samen met je collega's via je eigen scherm. Dit bedrijfsuitje kun je vanaf elke locatie op de wereld spelen. Een laptop en een goed werkende internetverbinding zijn genoeg. Tijdens de rondes van de quiz komen er verschillende onderwerpen voorbij zoals sport, wetenschap, politiek, geschiedenis en muziek. Hoe breed is jouw algemene kennis? Of die van je collega’s? Ontdek het tijdens dit online bedrijfsuitje. Het grote voordeel van op afstand quizzen: de drankjes zijn thuis een stuk goedkoper dan in de kroeg en je hoeft niet bang te zijn dat iemand je laatste bitterbal pakt!  

Hoe werkt de Online Pubquiz op afstand?

De deelnemers worden voor dit virtuele bedrijfsuitje welkom geheten in een Teams- of Zoom-meeting. De quizmaster zal een introductie en speluitleg geven zodra iedereen aanwezig is. Na de uitleg starten we de speciale 'Online Pubquiz' app en hierdoor zullen alle telefoons veranderen in controllers voor het spel.  

Weet jij wat het land van de duizend meren is? Hoeveel voetballers met snorren het basiselftal van Oranje in de EK-finale van 1988 telde? Of welke Leidenaar wil graag zwemmen in Bacardi Lemon? Wil je een persoonlijke touch geven aan de Pubquiz met vragen over het bedrijf of over een specifieke medewerker? Dat kan ook. Stuur je zelfbedachte vragen door en wij zorgen voor een persoonlijke ronde over jullie bedrijf of organisatie. Denk aan leuke weetjes, kennisvragen of foto – en videomateriaal. Na elke ronde maakt onze quizmaster de tussenstand bekend. Gaat jouw team er met de felbegeerde zege en de eeuwige roem vandoor of laten jullie het toch liggen doordat jij en je teamgenoten niet genoeg van een bepaald thema afweten? Kom erachter tijdens dit leuke online teambuildingsuitje! Het winnende team wordt tijdens de virtuele prijsuitreiking uiteraard in het zonnetje gezet. Wij kunnen je een geweldig online teambuilding uitje verzekeren met deze Online Pubquiz.  

Offerteaanvraag

Kies je eens een keer voor een online teambuilding uitje waarbij je ook écht lol met elkaar kunt hebben? Ga dan voor de Online Pubquiz. Ons team zal na de boeking alle technische uitleg goed met je doornemen, zodat op de dag zelf iedereen klaar is om de virtuele strijd met elkaar aan te gaan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit online teamuitje is niet alleen in Leiden te boeken maar in heel Nederland. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een online quizmaster 
  • Pubquiz app met originele vragen en opdrachten 
  • Mogelijkheid tot een eigen vragenronde 
  • Virtuele prijsuitreiking 
  • Online verbinding
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen