Cursus plat Leids

» Uitje » Cursus-plat-leids

arrangement humor workshop

Een heerlijke rondvaart door de grachten van Leiden en bij terugkomst praten als een echte ‘Leienaar’? Dat kan tijdens dit bedrijfsuitje! Terwijl jij en je collega’s door de prachtige grachten van de Sleutelstad dobberen vertelt een gids jullie alles over de stad en krijg je een spoedcursus plat Leids praten. Een leuk en hilarisch teamuitje!  

Inclusief

  • Professionele begeleiding 
  • Leidse workshop begeleider
  • Kostuums 
  • Rondvaart door Leiden (1,5 uur)
  • Driegangendiner  
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Leer praten als een echte Leidse Glibber tijdens dit arrangement

Wat een Leidse Glibber is? Heel simpel: een inwoner van Leiden. Bekende Leidse Glibbers waren natuurlijk Rembrandt, Jan Steen en de Zangeres Zonder Naam, maar weet je ook hoe echte Leidenaren met elkaar praten? Kom, vaar mee, we gaan op zoek naar het ontstaan van het Leids dialect. Lees mee van het Leids leesplankje en leer Leidse woorden waar je nog nooit van gehoord hebt! Stap samen met je collega’s aan boord van onze boot en geniet van deze cursus plat Leids voor beginners. Gedurende 2 uur worden jullie meegenomen in de zangerige toon en de rollende ‘r’ waar het Leidse dialect zo bekend om is.  

Leidenaren zijn vertellers, dus je hoort de meest prachtige Leidse verhalen en de leukste anekdotes, en je krijgt leuke wetenswaardigheden mee. Waarom Leiden de Sleutelstad is en waarom in de stad een kokosmakroon niet alleen een koek is. En waarom 3 oktober (spreek uit: ‘dwrie oktoowbewr’) voor elke Leidenaar een heilige dag is. En Rubberen Robbie mag uiteraard niet ontbreken! De strijd barst pas echt los in de spannende slotfase van onze cursus plat Leids. In de finale praat je zelf als een echte Leidse glibber en voor de winnaar ligt er natuurlijk een mooie prijs klaar. Een geweldig leuk bedrijfsuitje waarbij de lach vaak door de ruimte zal schallen!  

Wat kun je verwachten van dit bedrijfsuitje?  

Jij en je collega’s stappen aan boord op een locatie in het historische centrum van Leiden. De schipper vaart jullie door prachtige grachten als Rapenburg, De Oude Rijn en de singels. Leiden heeft na Amsterdam de meeste grachten en singels dus die twee uur komt makkelijk vol. Ondertussen vertelt een ervaren stadsgids de deelnemers alles over de geschiedenis van Leiden en haar inwoners en natuurlijk hun kenmerkende dialect. En dat dialect gaan jullie ook leren! Gedurende de rondvaart leren jij en je collega’s vloeiend Leids praten. Dit uitje is natuurlijk geheel op maat samen te stellen. Een lunch vooraf, een diner achteraf, een borrel of hapjes? Of dat allemaal? Alles is bespreekbaar om hier voor jou en je collega’s het perfecte bedrijfsuitje van te maken!  

Offerteaanvraag

Een hilarisch bedrijfsuitje in Leiden waarbij ontspanning en plezier voor jou en je collega’s voorop staan. Heb je interesse in dit compleet op maat samen te stellen uitje? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Om op z’n Leids af te sluiten: ‘’Hey juh Koekeroe, kèikeris! Die Leidse currrsus willie tog bij sein? Ja tog niettan!’ 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding 
  • Leidse workshop begeleider
  • Kostuums 
  • Rondvaart door Leiden (1,5 uur)
  • Driegangendiner  
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen