online teambuilding

Organiseer jij deze keer een online teambuilding activiteit voor jou en je collega’s? Onze online teamuitjes worden gespeeld via Teams of Zoom en staan garant voor een flinke dosis gezelligheid, teambuilding en natuurlijk strijd. Bekijk ons aanbod van verschillende online teambuilding activiteiten. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Online teambuilding activiteit organiseren?

Ontspan, lach en werk samen tijdens onze online teambuildingsuitjes in Leiden. Wat dacht je van onze traditionele Pubquiz? In teams speel je tegen elkaar en het team dat de meeste vragen goed beantwoord gaat er met de winst vandoor. De quiz bestaat uit verschillende rondes met elk een eigen thema. Hoeveel weten jij en je teamgenoten af van wetenschap, muziek of actualiteit? Ontdek het tijdens de altijd geweldige Online Pubquiz van Uitjesbureau.

Wij vinden het belangrijk om tijdens een online game te focussen op de verbinding met elkaar aan gaan. Daarom bestaan onze online teambuilding activiteiten voornamelijk uit samenwerkingsopdrachten. De uitdaging is groot, omdat je met elkaar communiceert via Teams of Zoom, maar daarom niet minder leuk! Lukt het jou en je teamgenoten om de virtuele winst binnen te slepen?

Digitale teambuilding met collega’s

Het enige wat je nog hoeft te doen is te bedenken welk online teambuilding spel je leuk lijkt om aan deel te nemen en wij doen de rest! Ben je er nog niet helemaal over uit? Geen probleem! Neem dan contact met ons op en laat je door onze event managers inspireren over de mogelijkheden! Willen jullie liever een live teamuitje organiseren? Kies dan voor één van onze stadsspellen in Leiden. 

Onze top 3 online teambuilding uitjes

Under pressure - the explosive game

Tijdens dit online teambuilding uitje ontdek je samen met je collega’s een bom op kantoor. Komen jullie er snel genoeg achter dat het om een échte bom gaat en weet je samen met je collega’s de bom binnen de tijd te ontdekken 
en onschadelijk te maken
Deze online
escape room is door ons ontwikkeld en 
is daarom een echt 
uniek bedrijfsuitje via Zoom of Teams. Samenwerking en goede communicatie komen goed van pas tijdens dit spannende teamuitje 

gezellige online pubquiz

Een online pubquiz is ideaal voor virtuele teambuilding en staat gegarandeerd aan een hilarische avond! Zijn jullie toe aan teambuilding, maar willen jullie dit graag online doen? Tijdens deze hilarische game speel je samen met je collega’s via je eigen scherm! Leuke interactie op afstand van elkaar zorgt ervoor dat jullie samen op originele wijze kunnen quizzen op kantoor (ieder vanachter zijn of haar bureau), vanuit huis of op iedere andere locatie over de wereld!

grote online tv quiz show

Zijn jullie op zoek naar een gezellig online teambuilding teamuitje? Dan is De Grote Online TV Quiz Show iets voor jullie! Dit uitje kun je spelen vanaf elke locatie. Heb je altijd al eens mee willen spelen met grote spelshows als De Slimste Mens, Deal or No Deal of Ik Hou Van Holland? Zelfs de koffertjes van Miljoenenjacht komen voorbij! Dit is je kans. Tijdens dit online bedrijfsuitje worden jullie via Teams of Zoom opgewacht door jullie eigen presentatrice. Let the games begin!

online teambuilding

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online teambuilding uitje in Leiden? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het tofste online teambuilding uitje te organiseren. Een dag waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online bedrijfsuitje op maat

Wil je iets anders en kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en laat je inspireren door onze ervaren event managers. Wist je dat wij ook online uitjes op maat maken? Ook tijdens onze online teamuitjes staat teambuilding en samenwerking bovenaan. Het is ook mogelijk om vragen over jullie bedrijf of organisatie te verwerken in onze quizzen. Hierdoor geef je een persoonlijke draai aan het spel, waardoor er meer verbinding kan ontstaan. Geen enkel verzoek is te gek voor ons! Wil je toch liever een live bedrijfsuitje? Bekijk hier alle bedrijfsuitjes.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen