Gamification in Leiden

Pas door middel van gamification, business games of serious gaming in Leiden nieuwe speltechnieken en game elementen toe om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Naast het optimaliseren van bedrijfsprocessen is het ook mogelijk om interessante stof onder je personeel levendig te maken of om positieve gedragsverandering te stimuleren. Door middel van het succesvol uitvoeren van business games of gamification verhoog je de productiviteit van je collega’s en van jezelf. Met een business game in Leiden – indoor en outdoor – werk je aan de teambuilding en zorg je voor een betere connectie tussen de werknemers onderling.

Gamification als teambuilding uitje in Leiden

Wat is gamification? Bij gamification of serious gaming gebruik je spelelementen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook geschikt als teambuilding uitje in Leiden. Bij onze business games staat centraal dat je gedrag wil stimuleren. Een business game is geen spel, het is meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Op een innovatieve, creatieve en interactieve manier leren deelnemers waardevolle inzichten. Ook voor serious gaming geldt dat onze games aan te passen zijn naar jullie specifieke vraagstuk en/of branche.

Wist je dat gamification op het werk de productiviteit van werknemers boost met maar liefst 40%?

De kracht van serious gaming is dat de games onderhoudend, boeiend en meeslepend zijn. Serious games combineren leerstrategieën, kennis, structuren en spelelementen om specifieke vaardigheden, kennis en houdingen aan te leren. Ze zijn in te zetten in verschillende gebieden en omvatten uitdagingen en beloningen. Hiermee worden de deelnemers gestimuleerd om verder te spelen en de materie tot zich te nemen. Wanneer veel van het geleerde meteen wordt toegepast binnen het team of bedrijf is het doel van de trainingsgame bereikt. Hier vind je een overzicht van serious games voor bedrijven die wij verzorgen in Leiden en omstreken. 

gamification en Business Games in Leiden

Ranking your buzz-ness

Hoe denkt jouw personeel eigenlijk echt over jou? Krijg de ongezouten mening van jouw personeel als een taart in je gezicht tijdens dit bedrijfsuitje in Leiden. Voorafgaand aan dit uitje krijgt iedere deelnemer een online vragenlijst die hij of zij moet invullen. De antwoorden van deze vragenlijst worden gebruikt als input tijdens de quiz. Ben jij niet bang voor de rauwe en eerlijke feedback van je personeel? Kies dan voor Ranking your Buzz-ness in Leiden!  

Digital escape room leiden

Een spannend bedrijfsuitje in Leiden waarin samenwerking van essentieel belang is. Dus ideaal als teambuildingsuitje! Lukt het jullie om te ontsnappen uit de digitale escape room in Leiden? Het worden 90 zenuwslopende minuten die allesbepalend zijn voor de uitslag van dit spel. De Digital Escape game kan op elke locatie worden gespeeld: in een nader te bepalen horecalocatie, bij jullie op kantoor of als social break tijdens een belangrijke meeting. Samenwerking is essentieel  tijdens dit uitje.

Walk the talk - kernwaarden

Het bedrijfsuitje Walk The Talk in Leiden is het ideale teamuitje waar entertainment en training samenkomen. Laat je personeel op een unieke manier kennis maken met de missie, visie en kernwaarden van jouw organisatie. Tijdens deze game ga je in teams van 3 tot 5 personen het mooie historische centrum van Leiden in, waar je samen met je collega’s zoveel mogelijk creatieve en uitdagende opdrachten over de kernwaarden, missie en visie van jouw organisatie moet voltooien.

onze gamification en business game filosofie

Gamification staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een game te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Een ander aspect is dat je in games de mogelijkheid krijgt om heerlijke stomme fouten te maken. Gaat het mis, dan begin je gewoon weer opnieuw. Iedere succesvol gespeelde game werkt motiverend: uitdaging, actie, progressie, fun en feedback zijn hierin de belangrijkste elementen. Steeds meer bedrijven zetten gamification games in om gekozen doelen te bereiken. Samen bespreken we uitgebreid de gekozen doelen en bepalen we de content die in de gamification verwerkt wordt. Onze gamification trainingen worden altijd digitaal ondersteund en zijn geschikt voor binnen en buiten, in een totaal andere omgeving of juist in je eigen werkomgeving.

Onboarding scenario leiden

Deze onboarding gamification training in Leiden laat nieuwe medewerkers op een unieke manier kennis maken met elkaar en met het bedrijf. Middels het uitvoeren van opdrachten en het beantwoorden van vraagstukken zullen de nieuwe medewerkers op een originele wijze kennis maken met zaken die spelen binnen de organisatie. Laat je inspireren en til de teambuilding naar een hoger level!

In deze op maat gemaakte entertraining maken de newbees op originele en interactieve wijze kennis met hun nieuwe collega’s en hun nieuwe werkgever.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen