Dinerspel in Leiden

Wil je een teamuitje organiseren met diner tijdens de zomer van 2024? Een dinerspel zorgt voor een gezellige sfeer aan tafel waarbij iedereen zijn of haar best moet doen om tot een ontsnapping van een escape te komen of de juiste antwoorden op de quizvragen te geven. Wij bieden verschillende soorten dinerspellen aan. Wil je een gezellige pubquiz aan tafel organiseren of ga je toch voor wat meer spanning tijdens een uitdagende escape game of het Ontdek de Mol dinerspel? Bekijk onze vele originele spellen aan tafel en neem contact met ons op om je wensen te bespreken!

Organiseer een dinerspel in leiden

Met een dinerspel in Leiden speel je een interactief bedrijfsuitje aan tafel. Een dinerspel bestaat uit twee onderdelen, dineren en een game spelen. De game kan tijdens de gangen door worden gespeeld, of juist voor of na het diner. Onze dinerspellen worden gehost en begeleid door ervaren presentatoren en entertainers. Wij werken samen met verschillende horecalocaties in Leiden, waar de themadiners georganiseerd worden. Gaan jullie voor een strijdlustig dinerspel of kiezen jullie toch liever voor een spel aan tafel waar humor en fun centraal staan.

Kies een dinerspel in Leiden met een passend thema

Succesvolle teambuilding activiteiten organiseren is iets wat wij bij Uitjesbureau Leiden al ruim 24 jaar doen. De afgelopen jaren hebben wij niet stilgezeten met de ontwikkelingen van originele en unieke dinerspellen in Leiden met verschillende thema’s. Creëer een typisch Hollandse sfeer tijdens het diner met het bekende Hou van Holland dinerspel of ga je toch voor wat meer spanning en sensatie? Dat kan tijdens het Moorddiner. Tijdens dit moordspel ga je samen met je teamgenoten opzoek naar de dader. Elk teamlid krijgt van te voren een rol aangewezen. Inclusief script en kostuums kruipt iedereen in de rol van hun leven. We beloven dat dit een hilarische, maar ook zenuwslopende avond gaat worden, want wie is de dader van deze brute moord? Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

Onze top 3 dinerspellen in Leiden

Ontdek de Mol dinerspel

Speel het spannende Ontdek de Mol dinerspel in Leiden! Zorg ervoor dat al je zintuigen op scherp staan en vertrouw niemand. Tijdens het bedrijfsuitje in Leiden is plotseling niemand meer te vertrouwen. Echt niemand. Ook je favoriete collega niet. In teams ga je aan de slag om verschillende opdrachten succesvol uit te voeren, maar pas op, er zit ook een Mol in jouw team die de boel probeert te saboteren. Lukt het jou om de Mol te ontmaskeren?  

Charity dinner leiden

Jij en je collega’s moeten zien te ontsnappen uit een web van raadsels. Maar, nog belangrijker: in dit geval staat het diner ook in het teken van de strijd voor een goed doel! Voordat het spel van start gaat moeten jullie per team eerst bepalen voor welk goed doel jullie gaan strijden. Welk goed doel past het beste bij jullie als team? De Charity Stemwijzer helpt jullie hierbij. Hoeveel geld weet jouw team bij elkaar te spelen voor het goede doel?

De grote tv quiz dinershow

Op zoek naar een gezellig teamuitje met diner en gezelligheid in Leiden? Dan is dit jullie uitje! Terwijl jij en je collega’s genieten van een overheerlijk driegangendiner zorgt onze quizmaster voor een geweldige avond vol entertainment, gezelligheid en humor. Speel tijdens dit bedrijfsuitje in Leiden mee met bekende Tv-shows zoals De Slimste Mens of Deal or No Deal. Dit bedrijfsuitje is een garantie voor plezier voor jou en je collega’s! 

Themadiner of dinerspel in Leiden

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie themadiner of dinerspel in Leiden? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte themadiner in Leiden te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Virtual Reality dinerspellen in Leiden

Naast een standaard dinerspel bieden wij ook de mogelijkheid om een dinerspel te spelen in virtual reality. Samen met je collega’s betreed je de virtuele wereld waarin je uitdagende games speelt met en tegen elkaar. Tussen de rondes van het virtuele spel, geniet je van een heerlijk driegangendiner in een gezellige horecalocatie in het oude centrum van Leiden. Onze VR game bestaat uit vijf verschillende omgevingen. In elke omgeving speel je een ander onderdeel van het spel en strijd je tegen andere collega’s. Iedereen heeft een VR-bril, koptelefoon en microfoon, hiermee kun je elkaar zien, horen en zelfs met elkaar praten! Wil je de strijd aan gaan met je collega’s in de virtuele wereld, kies dan voor deze VR game in Leiden.

Dinerspellen bekend van TV in Leiden

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Leiden wat al je collega’s kennen van TV? Met onze dinerspellen in het thema ‘bekend van TV’ hebben jij en je collega’s een avond vol herkenning. Een van onze bekende dinerspellen is het Ranking your Colleagues dinerspel. Tijdens een diner je collega’s rangschikken aan de hand van hilarische stellingen en vragen waar je anders nooit naar zou durven vragen, wie wil dat nou niet? Wil je liever de bekende spelrondes van de bekendste zaterdagavond show op Nederlandse televisie spelen? Dat kan tijdens ons Hou van Holland dinerspel. De leukste spellen worden tussen de gangen van het driegangendiner gespeeld. Alles staat vanavond in het teken van ons koude kikkerlandje en natuurlijk onze prachtige sleutelstad Leiden.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen