Afdelingsuitje in Leiden

Organiseer je een afdelingsuitje in Leiden voor je collega’s? Wij nemen de organisatie graag uit handen. Van de ideeën bedenken, het organiseren en uitvoeren tot het vervoer, diner en/of lunch. Alles is mogelijk! Versterk de onderlinge band tussen collega’s door uitdagende samenwerkingsopdrachten uit te voeren. Teambuilding staat voorop tijdens onze afdelingsuitjes in Leiden.

afdelingsuitjes in Leiden

Onze afdelingsuitjes in Leiden kunnen onderverdeeld worden in verschillende categorieën. Wil je een sportieve dag organiseren of ga je voor een activiteit op het water, omdat jullie afdelingsuitje gepland staat in de zomer? Er is niet alleen veel keuze tussen verschillende activiteiten, er zitten ook veel originele bedrijfsuitjes tussen. Wij creëren veel van onze games zelf, hierdoor kunnen wij unieke activiteiten aanbieden die je nergens anders vindt! Naast dat wij zelf games creëren, doen we dit ook in samenwerking met TV producent IDTV. Hierdoor kunnen wij het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje aanbieden! Dit is een unieke ervaring waarbij onderdelen van het tv-programma ook daadwerkelijk terugkomen. Een game die je met je collega’s gespeeld móét hebben!

Leuke afdelingsuitjes in Leiden

Wil je een afdelingsuitje organiseren waarbij jullie ook echt de binnenstad van Leiden gaan ontdekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons Geheimen van Leiden stadsspel laat geen enkel weetje over Leiden achterwege en na deze game zijn jullie stuk voor stuk experts op het gebied van Leidse weetjes. Kom achter typisch Leidse betekenissen en ontdek waarom Leiden als studentenstad wordt gezien. Wist je dat het smalste huis in Leiden 1.68 m breed is? Ontdek nog veel meer van dit soort geheimen parels over de beroemde Sleutelstad.

Onze top 3 afdelingsuitjes

Geniet van Cultureel Leiden

Tijdens ons cultureel arrangement in Leiden ervaar je een dag vol cultuur, gezelligheid en een spannend stadsspel. Ontdek de geschiedenis en cultuur van Leiden. Wandel door het prachtige historische centrum en bezoek plekken als De Burcht, Molen de Valk, het Rijksmuseum voor Oudheden, de Botanische Tuinen en De Markt. Na het museumbezoek is het tijd voor wat meer actie en teambuilding. Jij en je collega’s gaan namelijk een citygame spelen in het centrum van Leiden.

Vergaderen met stadsspel leiden

Sluit je zakelijke meeting af met een actief bedrijfsuitje in Leiden! Het kan met dit populaire arrangement. Heb je de hele ochtend strak in het gelid moeten luisteren naar nieuwe plannen, saaie agendapunten en eindeloze talks van het management? Dan ben je vast toe zijn aan een middag met wat meer pit en activiteit. Na de lunch staat de spelleider klaar voor de speluitleg. Afhankelijk van welk stadsspel er is gekozen, gaan jullie in teams de stad in om verschillende opdrachten te voltooien. Speel tegen je collega’s en ga voor de winst!

Penoze stadsspel leiden

Het misdaadspel Penoze in Leiden is een spannend en actief bedrijfsuitje dat zich afspeelt in het historische centrum van Leiden. Jij en je collega’s zijn verstrikt geraakt in een grote drugsdeal en daarmee zijn jullie in het bezit gekomen van 1000 kg cocaïne. Samen met je teamgenoten moet je van de drugs af zien te komen. Kan jij jezelf na dit bedrijfsuitje in Leiden een professionele smokkelaar noemen? Of word je verraden en opgepakt door de politie? Tijdens het misdaadspel Penoze in Leiden is alles mogelijk!  

afdelingsuitje organiseren in Leiden

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie afdelingsuitje in Leiden? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte afdelingsuitje in Leiden te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Leuke afdelingsuitjes in Leiden

Wij geven je graag een paar tips over leuke afdelingsuitjes in Leiden. Onze sportieve uitjes staan bekend om de gezonde strijd die tussen de teams ontstaat. Wat dacht je van het Expeditie Robinson afdelingsuitje? Met deze sportieve game voer je samen met je team uitdagende fysieke en mentale proeven uit. Hoe goed kun jij je evenwicht bewaren tijdens de evenwichtsproef? Of lukt het jullie om als eerst het touw door te branden met een eigen gemaakt vuur? Als je een trouwe kijker bent van het Expeditie Robinson programma, komen deze proeven je vast bekend voor. Ervaar nu zelf hoe het is om in de schoenen te staan van de deelnemers. Het enige verschil is dat jij je niet bevindt op een onbewoond eiland, maar op een toffe buitenlocatie in Leiden!

Dinerspellen in Leiden

Met een dinerspel in Leiden heb je gegarandeerd een gezellige avond in een sfeervolle horecalocatie. Je schuift met je collega’s aan tafel en vanaf dan is er geen weg meer terug. Het spel gaat van start en de rondes worden tussen de gangen van het heerlijke driegangendiner gespeeld. Onze professionele entertainer verzorgd een geweldige avond voor jullie en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Speel bijvoorbeeld het Ontdek de Mol dinerspel, waarbij er in ieder team een Mol zit die de opdrachten probeert te saboteren. Wil je liever lachen, gieren, brullen tijdens jullie afdelingsuitje? Dat kan tijdens bijvoorbeeld het Hou van Holland dinerspel of het Ranking your Colleagues dinerspel. Bekijk al onze dinerspellen en laat je inspireren!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen