Vergaderen en Stadsspel in Leiden

» Uitje » Vergaderen-en-stadsspel-in-leiden

arrangement teambuilding

Een zakelijk arrangement in Leiden. Een combinatie van werk en ontspanning. De ochtend begint zakelijk met de mogelijkheid tot vergaderingen en workshops. In de middag is er plezier, gezelligheid en ontspanning met een stadsspel in het prachtige historische centrum van Leiden. Dit arrangement is helemaal naar wens samen te stellen. Onze ruime keuze aan stadsspellen en citygames maakt dit arrangement voor iedereen leuk! 

Inclusief

  • Vergaderlocatie
  • Lunch
  • Professionele spelleider
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Vergaderen met actief stadsspel in Leiden

Sluit je zakelijke meeting af met een actief bedrijfsuitje in Leiden! Het kan met dit populaire arrangement. Heb je de hele ochtend strak in het gelid moeten luisteren naar nieuwe plannen, saaie agendapunten en eindeloze talks van het management? Dan ben je vast toe zijn aan een middag met wat meer pit en activiteit. Speel na de lunch een spannend stadsspel zoals Wie is de Mol, Escape City of een Canal Escape. Ga de uitdaging aan en win door goed samen te werken met je team van collega’s. Ideaal voor de teambuilding! 

Wat kun je verwachten van dit arrangement in Leiden?

Jullie beginnen de dag met het zakelijke gedeelte. Dit kan georganiseert worden bij jullie eigen locatie of in een horecalocatie in het centrum van Leiden. Na de vergadering of zakelijke bijeenkomst zal er een uitgebreide lunch worden geserveerd. Hiermee kunnen jullie opladen voor het middagprogramma, waar jullie de energie goed voor kunnen gebruiken! 

Na de lunch staat de spelleider klaar voor de speluitleg. Afhankelijk van welk stadsspel er is gekozen, gaan jullie in teams de stad in om verschillende opdrachten te voltooien. Ieder team gaat op pad met een tablet die wordt aangestuurd door GPS. Hierdoor weten iedereen precies waar ze heen moeten en kan de spelleiding ook altijd in de gaten houden waar jullie zijn. Spannende stadsspellen waar jullie uit kunnen kiezen zijn bijvoorbeeld Escape City of de Wie is de Mol | The Official Game. Met onze jarenlange ervaring, maken wij jullie personeelsuitje in Leiden graag tot een succes. 

Offerteaanvraag

Voor dit arrangement Vergaderen met Stadsspel in Leiden kunnen jullie je eigen wensen doorgeven. Wij kunnen deze dag op maat voor jullie samenstellen, een uitgebreide lunch, borrel, diner. Alles is bespreekbaar om er voor jouw collega’s een fantastische dag van te maken waar nog lang over nagepraat wordt!   

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Vergaderlocatie
  • Lunch
  • Professionele spelleider
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen