Wie is de Mol Leiden | The Official Game

» Uitje » Wie-is-de-mol-leiden

bekend van TV spanning sportief

Tijdens dit officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje in Leiden draait alles om spanning en vertrouwen. Wie van je collega’s kun je wel vertrouwen en wie blijkt toch de boel te saboteren? Wie is de Mol is al jaren een groot succes op TV. Wij hebben in samenwerking met IDTV een unieke game ontwikkeld, het Wie is de Mol bedrijfsuitje. Wij zijn er bijzonder trots op dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken voor ons “Wie is de Mol bedrijfsuitje”. Ga de strijd aan en ontdek in het prachtige historische centrum van Leiden wie de Mol is binnen jouw team!  

Inclusief

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 15 € 39.50 p.p. excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur. Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken.

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

De officiële Wie is de Mol game in Leiden  

Wie in Nederland, die niet onder een steen geleefd heeft, kent het tv-programma Wie is de Mol nou niet? In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma 'IDTV' bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Wij hebben als enige evenementenbureau een licentie om de officiële Wie is de Mol als bedrijfsuitje aan te bieden. Dit teamuitje zorgt voor spanning en sensatie! Het vergt veel samenwerking, maar ook veel scherpheid. Dus geniet van het prachtige centrum van Leiden maar laat je door al dat moois niet al te veel afleiden en blijf alert! Want wie is er te vertrouwen en wie niet? Dat is waar het om draait in dit spel. Ontdek het tijdens dit spannende en uitdagende teambuildings uitje in Leiden!  

Wat kun je verwachten tijdens de Wie is de Mol Game in Leiden?  

Bij een sfeervolle locatie in het mooie historische centrum van Leiden worden jullie ontvangen door onze enthousiaste spelleider. Bij aankomst worden alle spelregels uitgelegd. In elk team zal een Mol proberen de opdrachten te saboteren. De Mol wordt vooraf ingelicht en is op de hoogte van alle opdrachten. De spanning is vanaf de eerste seconde gelijk voelbaar! Want wie kan je vertrouwen en wie probeert het geldbedrag in de pot zo laag mogelijk te houden? Zelfs je allerliefste collega kun je met dit teamuitje niet blindelings vertrouwen. Iedereen is verdacht! 

Tijdens dit bedrijfsuitje in Leiden gaat elk team op pad met een tablet met daarop de app voor het officiële 'Wie is de Mol' stadsspel. Met deze interactieve app word je door het spel geleidt en uitgedaagd om zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. De route leid je langs prachtige plekken in Leiden zoals Rapenburg, De Burcht, De Pieterskerk en De Morspoort. Geef je ogen de kost en zorg vooral dat je daarvan geniet, maar hou je zintuigen op scherp zodat je geen Mol acties mist! 

 Tijdens het spel worden alle Mol acties vastgelegd. Onder het genot van een drankje en een hapje kijk je met je collega’s terug waar jullie zijn 'gemold'. Er zal naast een teamprestatie ook een individuele prestatie zijn, de combinatie van beiden prestaties zal de uiteindelijke winnaar bepalen. Geniet van deze unieke ervaring, maar onthoudt dat niemand te vertrouwen is en dat niks is wat het lijkt!  

Wil je het bedrijfsuitje Wie is de Mol in Leiden uitbreiden?  

Wil je het Officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje in Leiden uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met het Wie is de Mol stadsspel in Leiden. Alles is bespreekbaar om er voor jou en je collega’s een perfecte en onvergetelijke dag van te maken!  

Offerteaanvraag

Zet al je zintuigen op standje messcherp, houdt het spel goed in de gaten en vertrouw niemand. De vraag is: wie gaat er voor de pot en wie kiest voor zichzelf? Wie houdt er een verborgen agenda op na en herken je een typische Mol actie? Ben jij in staat om de ware identiteit van de Mol te ontmaskeren tijdens dit teamuitje in Leiden? Stuur ons een berichtje voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast Leiden is dit bedrijfsuitje in alle grote steden van Nederland te boeken zoals o.a. Haarlem, Rotterdam en Den Haag.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 15 € 39.50 p.p. excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur. Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken.

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen