Gamification: Onboarding Scenario Leiden

» Uitje » Gamification-onboarding-scenario-leiden

gamification

Heb je een nieuw team aan boord dat net is begonnen en wil je ervoor zorgen dat zij het bedrijf en elkaar beter leren kennen? Deze onboarding gamification training in Leiden laat nieuwe medewerkers op een unieke manier kennis maken met elkaar en met het bedrijf. Middels het uitvoeren van opdrachten en het beantwoorden van vraagstukken zullen de nieuwe medewerkers op een originele wijze kennis maken met zaken die spelen binnen de organisatie. Laat je inspireren en til de teambuilding naar een hoger level!

Inclusief

  • Professionele presentator/coach
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Geschikt voor elke locatie
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Gamification Onboarding Scenario in Leiden: maak kennis met het bedrijf en je collega’s 

Tijdens dit personeelsuitje in Leiden maken nieuwe medewerkers kennis met het bedrijf. Het is belangrijk dat nieuwe collega's op een comfortabele manier welkom worden geheten binnen een nieuw team. In grote organisaties werken vaak veel mensen en dat kan nogal overweldigend zijn als je net aan boord bent. Tijdens deze teambuilding dag in Leiden maken nieuwe medewerkers op een unieke manier kennis met elkaar en met het bedrijf.  

Wat kun je verwachten van het Gamification Onboarding Scenario teamuitje in Leiden?

Tijdens deze zakelijke training in Leiden ligt de nadruk op het verwelkomen van nieuwe medewerkers. Zij maken op een originele en interactieve wijze kennis met het bedrijf en hun nieuwe collega's. Op een tablet komen er verschillende uitdagende opdrachten en vragen voorbij. Denk bijvoorbeeld aan kennisvragen over het bedrijf, een persoonlijk bericht van de CEO en opdrachten over de kernwaarden van de organisatie. Ook zullen er verschillende foto –en video opdrachten langskomen. Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat dit ontzettend goed werkt voor de teambuilding! 

Offerteaanvraag

Wil je jouw nieuwe medewerkers ook een uniek ontvangst geven in Leiden? Kies voor onze Onboaring Scenario game en zorg voor een goede eerste indruk van de organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Geschikt voor elke locatie
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen