Geniet van Cultureel Leiden

» Uitje » Geniet-van-cultureel-leiden

arrangement teambuilding

Tijdens ons cultureel arrangement in Leiden ervaar je een dag vol cultuur, gezelligheid en een spannend stadsspel. Ontdek de geschiedenis en cultuur van Leiden. Wandel door het prachtige historische centrum en bezoek plekken als De Burcht, Molen de Valk, het Rijksmuseum voor Oudheden, de Botanische Tuinen en De Markt. Na het museumbezoek is het tijd voor een overheerlijke lunch, zodat jullie met een goed gevulde maag kunnen beginnen met een van onze vele citygames in het centrum van Leiden.

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Arrangement bedrijfsuitje Geniet van Cultureel Leiden

Tijdens het cultureel arrangement in Leiden heb je gegarandeerd een unieke dag. Bezoek samen met je collega's de vele bezienswaardigheden en leer over de Sleutelstad, zoals Leiden wordt genoemd. Wist je bijvoorbeeld dat Leiden na Amsterdam de meeste grachten heeft? Of wist je dat Rembrandt een geboren Leidenaar was? Onze gids neemt je mee langs alle werken en weet bijzondere verhalen te vertellen. Na het museumbezoek is het tijd voor wat meer actie en teambuilding. Jij en je collega’s gaan namelijk een citygame spelen in het centrum van Leiden. Tijdens dit stadsspel ontdek je verschillende geheimen en interessante weetjes over Leiden door middel van het uitvoeren van spannende opdrachten.  

Hoe ziet het arrangement Geniet van Cultureel Leiden eruit?  

Met een cultureel bedrijfsuitje kan een museumbezoek natuurlijk niet ontbreken! Daarom starten we in een van de vele bekende musea van Leiden. Zo kun je bijvoorbeeld naar Naturalis, het Rijksmuseum voor Oudheden, Molen de Val of de Botanische Tuinen. Na het museumbezoek is het tijd voor een heerlijke lunch in een gezellige horecalocatie in het centrum Leiden. Wanneer iedereen is uitgegeten staat onze spelleider klaar om de introductie en speluitleg te geven voor het stadsspel wat jullie gaan spelen. Kies een van onze vele verschillende stadsspellen, zoals de altijd uitdagende Wie is de Mol game, de spannende Escape City of het culturele stadsspel Geheimen van Leiden. Tijdens al onze citygames ga je in teams het centrum van Leiden in om verschillende opdrachten uit te voeren. De opdrachten variëren van kennisvragen tot foto – en video opdrachten die je in teamverband moet uitvoeren. Een citygame staat garant voor uitdagende teambuilding opdrachten en gezelligheid met je collega's.  

Offerteaanvraag

Onze arrangementen kunnen helemaal op maat worden samengesteld. Laat ons je wensen weten en wij gaan voor jullie aan de slag om het perfecte bedrijfsuitje te organiseren. Een cultureel arrangement kan ook uitgebreid worden met een lunch, diner of borrel. Alles is bespreekbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 510 beoordelingen klanten vertellen