De Grote Online TV Quiz Show Leiden

» Uitje » De-grote-online-tv-quiz-show-leiden

online quiz

Sta jij ook elke ochtend bij de koffieautomaat om je favoriete Tv-programma’s te bespreken met je collega's? Dan is dit echt het perfecte online bedrijfsuitje voor jullie! De Grote Online Tv Quiz Show is een feest der herkenning. Een online teamspel bedrijfsuitje waar samenwerken en natuurlijk veel lol voorop staan!  

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

De aller-gezelligste online quiz van Nederland 

Speel nu de gezelligste online quiz van Leiden en verre omstreken! Een quiz vol interactie en spanning waarbij verschillende bekende TV-quizformats de revue passeren. Dit alles onder de bezielende leiding van een professionele presentator. Bekende programma’s als ‘Ik hou van Holland’, ‘De Slimste Mens’, ‘Deal or No Deal’ en zelfs de koffertjes van ‘Miljoenenjacht’ komen voorbij in deze online TV Quiz Show! 

Hoe werkt de Grote Online TV Quiz Show Leiden?  

Gewoon lekker thuis of waar je laptop zich maar bevindt. De deelnemers verzamelen zich via ZOOM of TEAMS en worden vanuit hun eigen luie stoel welkom geheten door onze professionele quizmaster. Alle deelnemers spelen vanaf een laptop, maar daarnaast moet iedereen ook de speciale quiz app downloaden . De app stuurt de vragen en opdrachten naar de teams en via de app geeft de teamcaptain de antwoorden door. Na de uitleg van onze online quizmaster worden de deelnemers in teams verdeeld. Daarna ga je met je eigen team in vergadering en proberen jullie samen de opdrachten te voltooien. Samenwerking en goed overleg zijn de sleutel tot succes voor deze quiz en daarom is dit uitje zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Na iedere tv-quizronde komen alle teams weer bijeen voor de tussenstand en het gezamenlijke onderdeel waarbij het Miljoenenjacht koffertjesspel wordt gespeeld. Dit is een bonusronde waar sommige teams die wat achterstand hebben opgelopen in de puntentelling weer kans krijgen om het gat te dichten.  

Uiteraard is het mogelijk om de quiz op te leuken met enkele eigen vragen en opdrachten. Hiervoor dienen jullie zelf vragen te verzinnen die gaan over bijvoorbeeld jubilarissen, mooie anekdotes, kernwaarden, collega’s en thema’s die op dit moment spelen binnen jullie bedrijf/team. Je kunt het zo hilarisch maken als je wilt! Alles is bespreekbaar. Aan het einde van De Grote Online TV Quiz Show is er natuurlijk nog de bekendmaking van het winnende team. Onze quizmaster is er helemaal klaar voor! 

Offerteaanvraag

Ben je enthousiast geworden om dit online teambuilding uitje te spelen? Ons team zal na de boeking alle technische uitleg vooraf goed met je doornemen zodat op de dag zelf iedereen klaar is voor de strijd! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen