Borrelboot & Hou van Holland Dinerspel Leiden

» Uitje » Borrelboot-hou-van-holland-dinerspel-leiden

arrangement bekend van TV dinerspel

Geniet met je collega’s van een heerlijk uurtje varen door de Leidse grachten op onze gezellige borrelboot. Daarna wordt het een avond vol gein en plezier tijdens het Hou van Holland dinerspel. Hoe is het gesteld met de algemene kennis over ons koude kikkerlandje? Ontdek het tijdens dit geweldige arrangement in Leiden. 

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Dag arrangement rondvaart en Hou van Holland dinerspel in Leiden 

Rond borreltijd worden jij en je collega’s verwacht bij onze gezellige borrelboot in het centrum van Leiden. Jullie varen een uur langs alle prachtige bezienswaardigheden van de Sleutelstad en door de mooiste grachten, zoals bijvoorbeeld Het Rapenburg, de Herengracht en de Oude Singel. Leiden is al een juweel van een stad om doorheen te lopen, maar vanaf het water is de stad nog mooier! Geniet van het betoverende uitzicht, klets lekker bij met je collega’s onder het genot van een drankje en ontdek wat Leiden allemaal te bieden heeft.  

Wat kun je verwachten het Borrelboot en Hou van Holland dinerspel?  

Wanneer jullie na een fijne vaartocht weer aan wal stappen staat er in een sfeervolle horecalocatie in het centrum van Leiden een heerlijk driegangendiner klaar. Jij en je collega’s zullen niet alleen gaan genieten van een diner, maar ook van een dinerspel! Bij het Hou van Holland dinerspel komen bekende Hollandse meezingers, het Boodschappenspel en natuurlijk het Geen Ja, Geen Nee spel voorbij. Het spel wordt in verschillende rondes tussen de gangen door gespeeld. Het is een avond waarop lachen en plezier met elkaar hebben voorop staan, maar je strijdt natuurlijk ook met je team voor de winst! Dit bedrijfsuitje is daarom perfect voor de teambuilding. 

De vragen en opdrachten zijn uniek en alles heeft betrekking op ons prachtige kikkerlandje. Het spel blijft spannend tot het eind! Het team met de meeste kennis over ons kleine ‘’doe-maar-gewoon-dan-dan-doe-je-gek-genoeg-land’’ gaat er met de prijs en de eeuwige roem vandoor. 

Offerteaanvraag

Ben je enthousiast geworden over dit teambuilding uitje? Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op! Dit uitje is ook geheel op maat samen te stellen. Zo kan er bijvoorbeeld een stadsgids aan boord komen die alles vertelt over de stad of er kan livemuziek komen. Alles is bespreekbaar.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen