Arrangement stadswandeling en dinerspel Leiden

» Uitje » Arrangement-stadswandeling-en-dinerspel-leiden

arrangement dinerspel rondvaart

Leiden, ook wel de Sleutelstad genoemd is een historische stad vol prachtige plekken. Tijdens dit bedrijfsuitje leer je alles over de pittoreske straten, pleinen en grachten van Leiden, de stad van de sleutels. Nog leuker is om dit bedrijfsuitje uit te breiden met een leuk dinerspel of een stadsspel waarbij jij en je collega’s opdrachten moeten uitvoeren! Een leuk en actief bedrijfsuitje.  

Inclusief

  • Stadstour met stadsgids 
  • Professionele begeleiding en entertainer 
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit 
  • Uitgebreid driegangendiner 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Leer mooi Leiden kennen tijdens dit bedrijfsuitje  

De rondleiding met stadsgids voert jou en je collega’s langs allerlei historische plekken van Leiden. De rondleiding kan bijvoorbeeld starten op de Beestenmarkt: vandaag de dag is dat een mooi plein langs de grachten van Leiden. Vroeger was het dé plek waar het vee van de boeren werd verkocht.  

Maar de gids zal je ook de Burcht laten zien. Dit is een prachtig middeleeuws fort midden in het centrum van Leiden, waar de Oude en de Nieuwe Rijn samenvloeien. De Burcht ligt op een heuvel, wat een fantastisch uitzicht geeft op de omgeving en historische gebouwen van Leiden! De Pieterskerk kan uiteraard ook niet ontbreken tijdens deze tour. Deze kerk is gebouwd in het jaar 1390 en heeft een rijke geschiedenis. En zo zijn er nog veel meer highlights in de Sleutelstad. Jullie gids is een echte Leidenaar die met trots de verhalen over de stad vertelt. 

Wat kun je verwachten van dit bedrijfsuitje?

Jij en je collega’s worden tijdens dit bedrijfsuitje verwacht op een locatie in het centrum van Leiden. Daar zal de rondleiding jullie langs alle mooie plekken van de stad brengen. Je kunt deze dag zo leuk en zo gek maken als je zelf wilt. Zo kun je naast de rondleiding ook een stadsspel spelen. Denk aan ‘Wie is de Mol’ of aan het Monopoly Streets spel. Of probeer te ontsnappen van de Leidse grachten tijdens de Canal Escape. Speel je liever een leuke Pubquiz tijdens het diner? Alles is mogelijk. 

Offerteaanvraag

Deze dag is compleet op maat en naar jullie wensen samen te stellen. Alles is bespreekbaar om van dit teamuitje een onvergetelijke dag voor jou en je collega’s te maken. Wil je meer informatie en een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Stadstour met stadsgids 
  • Professionele begeleiding en entertainer 
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit 
  • Uitgebreid driegangendiner 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen