Borrelboot & Ontdek de Mol Dinerspel in Leiden

» Uitje » Borrelboot-ontdek-de-mol-dinerspel-in-leiden

arrangement rondvaart

Leiden is al een prachtige stad, maar vanaf het water is de Sleutelstad nog mooier! Wil je tijdens je bedrijfsuitje genieten van een rondvaart over de prachtige Leidse grachten, maar ook lekker eten, borrelen én ook nog een uitdagend en spannend spel spelen? Kies dan voor het arrangement Borrelboot met Ontdek de Mol dinerspel in Leiden. Een compleet verzorgd dag arrangement vol uitdaging, gezelligheid, lekker eten en samenwerking.  

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (1 uur)
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1 uur)
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Een rondvaart door Leiden mét een spannend dinerspel

Rond borreltijd stap je samen met je collega's in onze gezellige borrelboot voor een rondvaart door de mooie grachten van Leiden. Denk aan grachten als het Rapenburg, De Oude Rijn en de Witte Singel. Wist je trouwens dat Leiden na Amsterdam de stad is met de meeste grachten en singels? De rondvaart duurt een uur en de leukste en mooiste plekjes zullen voorbijkomen die je vanaf de wal misschien wel nooit had ontdekt. Dat alles onder genot van een heerlijk drankje. Wanneer jullie weer aan wal stappen, gaat het teamuitje pas echt beginnen! 

Wat kun je verwachten van het arrangement Borrelboot en Dinerspel Ontdek de Mol?

Na de boottocht is het tijd voor wat meer spanning. In een gezellige horecalocatie in het centrum van Leiden heet de spelleider jullie van harte welkom. Het is tijd voor het Ontdek de Mol dinerspel. Terwijl iedereen geniet van een heerlijk diner, zit er in elk team een Mol aan tafel die de opdrachten probeert te saboteren. Niemand is te vertrouwen! Ook je leukste collega niet. Lukt het jou om de Mol binnen je team te ontdekken? De rondes van het spel worden tussen de gangen door gespeeld. Voorafgaand aan het uitje worden de Mollen door ons benaderd met alle ins en outs van de opdrachten. Hierdoor weten zij precies bij welke opdrachten ze kunnen saboteren. 

Aan het einde van de avond worden de Mollen bekend gemaakt en worden de molstreken gedeeld. Heb je je in de luren laten leggen of had je de juiste Mol in de smiezen? Na het dessert volgt de prijsuitreiking waarin de winnaars in het zonnetje worden gezet.

Offerteaanvraag

Wil je een spannend dinerspel combineren met een ontspannen rondvaart over de schitterende grachten van Leiden? Kies voor het arrangement Borrelboot met Ontdek de Mol dinerspel. Dit arrangement is helemaal op maat samen te stellen naar jullie wensen. Zo kun je bijvoorbeeld ook uitbreiden met extra borrelhapjes, livemuziek of een gids die aan boord vertelt over een bepaald onderwerp. We helpen graag om het perfecte uitje voor jouw bedrijf te organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (1 uur)
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1 uur)
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen