De Duurzaamste Mens | Educatieve game Leiden

» Uitje » De-duurzaamste-mens-educatieve-game-leiden

humor quiz teambuilding

Stap in de wereld van "De Duurzaamste Mens" voor een betekenisvol en verbindend bedrijfsuitje in Leiden. Ontdek spelenderwijs de impact van duurzaamheid, leer over een duurzame economie en motiveer elkaar om als organisatie te stralen als pioniers van positieve verandering.

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Tablet per team
  • Prijsuitreiking 
  • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p.

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Educatief bedrijfsuitje de Duurzaamste Mens

Zoek niet langer naar een zinvol en verbindend teamuitje in Leiden voor jouw organisatie. Stap in de wereld van "De Duurzaamste Mens" - een spel dat niet alleen vermakelijk is, maar ook educatief en gericht op duurzaamheid. Het succes van elke verandering binnen een organisatie ligt bij de medewerkers, en dat geldt ook voor het verduurzamen van jouw bedrijf.

Met "De Duurzaamste Mens" maak je spelenderwijs kennis met duurzaamheid, zonder belerend vingertje maar met een flinke dosis plezier en eyeopeners. Wist je bijvoorbeeld dat er iedere minuut een vrachtwagenvol aan plastic in de oceanen belandt? En dat je om een reis van 20.000 km te compenseren (bijvoorbeeld een retourtje Amsterdam - Bali) wel vijf jaar veganistisch zou moeten eten?

Duurzaamheid wordt vaak gezien als saai, maar dat is onterecht. Het is een boeiend onderwerp waarbij kennis en bewustwording de wereld snel beter kunnen maken. "De Duurzaamste Mens" is een quizgame geïnspireerd op het bekende TV-format van "De Slimste Mens". In teams van vier personen ga je de strijd aan tegen andere teams, met als ultiem doel de titel van "De Duurzaamste Mens".

Wat staat er op het programma bij de Duurzaamste Mens?

Jullie gaan de impact van jullie lifestyle berekenen, ontdekken wat een duurzame economie inhoudt, leren hoe kleine acties grote verschillen kunnen maken, prioriteiten stellen, en naar huis gaan met een setje vuistregels die allemaal beginnen met de letter R. Maar het draait niet alleen om winnen. Het draait om het vieren van kleine successen en het motiveren van elkaar, zelfs als de eerste stapjes nog klein lijken. Daarom kunnen deelnemers die niet naar de finale gaan, het verschil maken door het publiek te vertegenwoordigen in een spannend raadspel.

En dat is nog niet alles. We bieden ook extra's aan, zoals de mogelijkheid om een publieksprijs uit te reiken en de vragen aan te passen aan de wensen en het thema van jouw organisatie. Bovendien kunnen we een vervolgtraject aanbieden, in samenwerking met onze partner "Robin Good", een bedrijf dat al vele organisaties heeft begeleid op hun ontdekkingstocht naar duurzaam ondernemen. Dus waar wacht je nog op? Stap in het avontuur van "De Duurzaamste Mens" en laat jouw organisatie schitteren als een ware pionier van positieve verandering!

Offerteaanvraag

Deze duurzaamheid game in Leiden is perfect voor een bedrijfsuitje gericht op duurzaamheid. Ontdek de verborgen talenten van je collega's en stimuleer de creativiteit binnen jullie team door de uitvoering van de vragen en opdrachten. Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Tablet per team
  • Prijsuitreiking 
  • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen