Healthy Walk Together | Digital outdoor teamgame

» Uitje » Healthy-walk-together-leiden

actief MVO teambuilding

De Healthy Walk Together is een bedrijfsuitje op afstand. Dit teambuildingsuitje kun je letterlijk vanaf elke locatie ter wereld spelen. Of je nou in Leiden, Los Angeles of Lutjebroek bent: het maakt niet uit. Iedereen wandelt individueel een eigen route in de omgeving waar hij of zij zich bevindt. Wie zet tijdens het spel de meeste stappen en haalt hiermee alle badges en punten op? Bij deze actieve teambuilding game MOET je weg vanachter je laptop of computer. En zeg nou zelf: dat is ook weleens lekker!  

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Healthy Walk Together Leiden, een virtuele wandeling met teambuilding 

Is het lastig om iedereen bij elkaar te krijgen, omdat niet iedereen in Leiden woont, maar her en der over de aardbol rondloopt? En wil je toch een bedrijfsuitje organiseren? Dat kan! Tijdens de Healthy Walk Together staat teambuilding op afstand centraal. Alle deelnemers downloaden de speciale Healthy Walk Together app op de smartphone. Iedereen gaat vanaf eigen locatie tegelijk een wandeling maken. Het maakt dus niet uit of je thuiswerkt op kantoor of op een prachtig tropisch strand loopt. Start de game in de app en loop het aangegeven aantal stappen (bijvoorbeeld 750) om een digitaal slot te openen. De opdrachten gaan over het bedrijf of de organisatie waar je werkt en variëren van foto- en video opdrachten, uitdagende hersenkrakers en meerkeuze vragen met diverse thema's.  

Wat kun je verwachten van Healthy Walk Together Leiden?

Het spel kan van start gaan wanneer alle deelnemers de app hebben gedownload. Wil je de deelnemers een leuke boodschap meegeven vanuit het management? Er is een mogelijkheid om een filmpje toe te voegen waarin de leidinggevende iedereen welkom heet en een korte introductie geeft. Wanneer het spel van start gaat, gaan alle deelnemers naar buiten om een wandeling te maken. Iedere deelnemer kiest zijn of haar eigen route, want je bent niet gebonden aan een plek. Zo creëer je op afstand verbinding tussen je medewerkers: virtuele teambuilding. 

De app is gekoppeld aan de stappenteller op je telefoon en houdt dus precies bij of je al het benodigde aantal stappen hebt gezet. Heb je het stappendoel bereikt? Dan ontvang je een badge waarmee je een opdracht kunt openen. Na het openen van de opdracht komen er 1 of meerdere vragen, codes, puzzels of andere quiz onderdelen tevoorschijn. Op deze manier loop je meerdere malen een bepaald aantal stappen waarna je een leuke opdracht krijgt. Het aantal stappen is met ons af te stemmen. 

Wil je dit bedrijfsuitje verspreiden over meerdere dagen zodat je medewerkers elke dag een flinke wandeling maken? Wandelen is goed voor de mentale en fysieke gezondheid! De vragen en opdrachten kunnen ook afgestemd worden op het bedrijf. Hiermee komen de doelstellingen en waarden goed naar voren in de vragen, lay-out en opdrachten. 

Wil je je medewerkers milieubewuster maken en een maatschappelijk verantwoord doel koppelen aan dit teamuitje op afstand? Laat alle deelnemers onderweg zo veel mogelijk zwerfafval opruimen, waarmee zij bonuspunten kunnen verdienen! Dus hierdoor werk je niet alleen aan de gezondheid van jou en je medewerkers, maar ook aan een betere en schonere wereld. Een win-winsituatie! 

Offerteaanvraag

Het team dat aan het einde van deze teambuilding game de meeste punten scoort is te zien op het leaderbord. Dit teamuitje is te spelen in alle dorpen en steden van Nederland. Durf jij de strijd aan te gaan met je collega's? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen