Waterproeverij in Leiden

» Uitje » Waterproeverij-in-leiden

proeverij workshop

Dus jij dacht dat al het water dat je drinkt hetzelfde smaakt? Na het bedrijfsuitje de Waterproeverij in Leiden weet je beter! Bij dit personeelsuitje ontdek je wat voor verschillende smaken water kan hebben. Laat je verrassen! Al het water dat jij en je collega’s gaan proeven smaakt weer anders. Zo heb je water uit een bron, uit de kraan en mineraalwater waarvan de bekendste ‘Spais. Naast het proeven van het water, zal de watersommelier ook verschillende weetjes vertellen. Leer bijvoorbeeld het verschil tussen ‘hard’ en ‘zacht’ water. Er gaat een waterwereld voor je open tijdens dit unieke bedrijfsuitje in Leiden!  

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Ontdek de wereld van het water tijdens de Waterproeverij 

Ontdek samen met je collega’s de wondere wereld van het water tijdens dit bedrijfsuitje in Leiden. Weet wat je drinkt! Een waterproeverij in Leiden is het ideale bedrijfsuitje of workshop voor iedereen die nou eens echt wil proeven wat er gedronken wordt. Bovendien is de workshop erg praktisch, want waar staat er tegenwoordig geen fles water op de dinertafel? Naast het proeven wordt er veel verteld over water. Wist je bijvoorbeeld dat bronwater juist niet direct uit de bron komt en mineraalwater wel? Welk watermerk is nou echt goed bezig met het milieu? Hoe ontstaat eigenlijk de smaak van water? Tijdens deze workshop krijg je antwoord op deze en andere vragen! Met een waterval aan weetjes over water ga je na afloop weer naar huis. 

Wat kun je verwachten van de Waterproeverij in Leiden?  

Bij deze workshop worden jij en je collega’s welkom geheten door onze waterspecialisten bij een gezellige locatie in Leiden of op jullie eigen locatie. Het is tijd om te gaan proeven! Herken jij de verschillende smaken van water? De waterspecialisten leggen je alles uit over het water. De deelnemers worden meegenomen in de wondere wereld van het water en krijgen alles te weten over alles wat met water en waterwinning te maken heeft. 

Zo leer je bijvoorbeeld dat hoe sterker de smaak van het water is, hoe meer mineralen er in het water zijn opgelost. Mineralen zorgen voor onze gezondheid, maar zorgen ook voor een bijzonder smaakpalet in het water. Ook de temperatuur van het water, de aanwezigheid van koolzuur en het glas waarin het water wordt geserveerd spelen een rol in de smaakbeleving. Dat wist je vast allemaal nog niet. Benieuwd naar meer weetjes en feiten over water? Boek snel de workshop Waterproeverij in Leiden. 

Offerteaanvraag

In tegenstelling tot bij een wijnproeverij hoef je tijdens deze unieke waterproeverij niets uit te spugen! Wil je dit leuke en leerzame bedrijfsuitje in Leiden boeken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. De prijs voor deze waterproeverij is afhankelijk van de groepsgrootte en de gekozen locatie. Naast Leiden is deze workshop ook te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Den Haag en Alkmaar.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.3
Reviews 424 beoordelingen klanten vertellen