Beach Event Universal Leiden

» Uitje » Beach-event-universal-leiden

arrangement sportief strand

Een actief Leids bedrijfsuitje op het strand! Beleef samen met je collega’s een dag vol workshops en sportieve activiteiten op het strand. Jullie hebben de keuze uit vier sportieve en unieke onderdelen. De activiteiten worden in teams uitgevoerd. Het draait op deze dag om samenwerking op het strand. Zo leer je elkaar en elkaars kwaliteiten kennen. Wie is de doener die gaat voor het onderdeel Powerkiten en wie is er meer van de verzorgende kant en regelt dat iedereen een heerlijke zelfgemaakte cocktail heeft? Kom erachter tijdens dit bedrijfsuitje!  

Inclusief

  • Keuze uit 4 activiteiten 
  • Professionele instructeurs 
  • Gezonde competitie 
  • Gratis poncho's bij minder goed weer
Prijs & Details

Vanaf 35 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p.

 

Pers.  Prijs 
> 75  € 39.50 p.p. excl. BTW 
35 - 74  € 41.50 p.p. excl. BTW 

Houd rekening met eventuele zaalhuur. Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken.

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Teambuilding aan de kust van Noordwijk of Katwijk aan Zee  

Maak het teamgevoel sterker op het strand! Wij bieden verschillende teambuilding programma's aan op het strand van Noordwijk of Katwijk aan Zee. Deze programma’s staan in het teken van sport en creatieve strandactiviteiten. Uit een divers pakket van activiteiten hebben jij en je collega’s per persoon zelf de keuze of je een heel actief spel wil spelen, zoals Expeditie Robinson of toch een workshop zandsculpturen volgt. Of ga jij leren hoe je de beste cocktailshaker van het bedrijf wordt? Onderstaand zetten we de mogelijkheden op een rijtje.  

Wat kun je verwachten tijdens Beach Event Universal in Leiden?  

Aangezien Leiden zelf geen strand heeft, wijken we uit naar het nabijgelegen Noordwijk of Katwijk aan Zee. Tijdens dit bedrijfsuitje op het strand worden jij en je collega’s enthousiast welkom geheten door de instructeurs in een strandtent. Alle deelnemers selecteren twee activiteiten waar zij zich die dag mee bezig zullen houden. Iedereen kan zo zelf zijn of haar programma voor de dag samenstellen. De twee verschillende onderdelen worden in verschillende teams gespeeld. Samenwerken, communiceren en creativiteit zijn de elementen voor een geslaagde teambuilding dag aan zee.  

Beach Event “Universal” is een pakket dat de volgende 4 strandactiviteiten omvat:  

Keuze-activiteit 1: Powerkiten
Meeslepend, krachtig en toch toegankelijk! Noordwijk en Katwijk zijn dan ook plekken waar dit goed kan. Vliegeren met grote, krachtige vliegers op het strand samen met je collega’s! Tijdens deze workshop powerkiten worden jij en je collega's door één van onze ervaren powerkiters geholpen om de controle over de kite te krijgen. Powerkites hebben een oppervlakte van zo’n anderhalve vierkante meter groot en zijn dan ook te vergelijken met de vliegers die gebruikt worden door kitesurfers. Door hun grote oppervlakte vangen deze vliegers veel wind en staat er veel druk achter. Hou dat maar eens onder controle!  

Keuze-activiteit 2: Zandsculpturen workshop
Vond je zandkasteeltjes maken als kind al leuk? Dan kun je die skills nu naar een hoger level tillen! Dit is een gezellige en creatieve strandactiviteit met collega’s. Gewapend met slechts een schep, water en zand leren jij en je collega's om de mooiste zandsculpturen te creëren. Zoek op het strand naar materialen die jullie kunstwerk nog meer zullen verfraaien. Wat dacht je van schelpen of aangespoelde spullen? Mochten er meerdere teams zijn die deze activiteit willen doen, dan kan dit ook in competitievorm gedaan worden. De begeleiders en de voorbijgangers zijn dan jullie strenge doch rechtvaardige jury! Laat maar zien hoe creatief jij en je teamgenoten zijn!  

Keuze-activiteit 3: Zeskamp of Expeditie Robinson
Jij kan samen met jouw collega’s meedoen aan het echte overlevingsspel Expeditie Robinson. OK, niet op een onbewoond eiland, maar op het prachtige strand van Noordwijk of Katwijk. Deze zeskamp staat garant voor een dag vol gezelligheid, teambuilding en gezonde competitie. Daarnaast biedt een zeskamp de mooie mogelijkheid om samen te werken als team. Ga de mentale en fysieke strijd aan tijdens deze actieve en sportieve activiteiten op het strand. Wie is de ware overlever van het team?  

Keuze-activiteit 4: Cocktail workshop op het strand
Altijd al een horecatijger willen zijn? Tijdens onze workshop cocktail shaken, leer je samen met je collega’s hoe je de perfecte cocktail kunt maken! Hoe maak je een Long Island Ice Tea of de ultieme Gin-Tonic? Of ben je gek op een Mojito maar weet je eigenlijk helemaal niet wat er allemaal in zit? Tijdens deze cocktail-workshop ga je het allemaal leren en kun je daarna thuis voor je visite goede sier maken! Je moet natuurlijk weten wat je serveert en daarom mag je ze zelf ook proeven. Dit is een leerzame en vooral gezellige activiteit!  

Offerteaanvraag

Bij dit bedrijfsuitje is er voor ieder wat wils! Samen een actief spelen of een workshop volgen op het strand? Het kan allemaal. Dit bedrijfsuitje geheel op maat samen te stellen. Zo kunnen jullie dit bedrijfsuitje uitbreiden met een lunch om lekker met een gevulde maag te beginnen. Of sluit je de dag leuk af met een diner of een gezellige barbecue op het strand? Alles is bespreekbaar! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Keuze uit 4 activiteiten 
  • Professionele instructeurs 
  • Gezonde competitie 
  • Gratis poncho's bij minder goed weer
Prijs & Details

Vanaf 35 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

 

Pers.  Prijs 
> 75  € 39.50 p.p. excl. BTW 
35 - 74  € 41.50 p.p. excl. BTW 

Houd rekening met eventuele zaalhuur. Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken.

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen