Weekendarrangement voor bedrijven in Leiden

» Uitje » Bedrijfsweekend-in-leiden

arrangement teambuilding

Combineer het nuttige met het aangename en leer elkaar eens op een andere manier kennen tijdens dit weekend weg met je collega's! Het is druk op het werk, maar wil je de druk even van de ketel halen? Dan is dit het ideale bedrijfsuitje in Leiden waarbij je het nuttige met het aangename combineert. 

Inclusief

 • Hotelovernachting
 • Vergaderlocatie
 • Beeld- en spelmaterialen
 • Professionele spelleider
 • Ontbijt en/of lunch
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Een weekend weg met je collega’s in Leiden  

Wil je een weekend weg met je collega’s en staat er bijvoorbeeld een vergadering bij jullie op de planning? Combineer dit met een weekend arrangement inclusief teambuilding activiteiten. Dit hele weekend staat in het teken van het bij elkaar komen van collega's. Wil je elkaar beter leren kennen en elkaar ook eens in een andere setting meemaken? Dan is dit arrangement zeker iets voor jullie. Geniet van een dinerspel, een teamuitje op het water of een spannend stadsspel. Daarnaast moet er ook gewerkt worden en daarvoor is natuurlijk tijd vrijgemaakt.  

Wat kun je verwachten tijdens dit weekendarrangement met collega’s in Leiden?  

Je kunt het programma zo druk maken als je wilt, maar teambuilding en bijkletsen met elkaar staat bovenaan. Speel bijvoorbeeld op vrijdagavond een spannend dinerspel naar keuze. Wil je na het dinerspel nog even bijkomen met je collega’s? Dat kan tijdens een boottocht. Geniet van een lekker drankje en van het prachtige uitzicht over het historische centrum van Leiden. 

De volgende dag hebben jullie een druk programma voor de boeg, dus gaan jullie van de borrelboot door naar het hotel om een goede nacht te maken. Natuurlijk kunnen de liefhebbers nog een drankje pakken in een van de vele gezellige cafés die de Sleutelstad rijk is. Houd er wel rekening mee dat er zaterdagochtend een zakelijke bijeenkomst op de planning staat. Die vergadering kan plaatsvinden in een horecalocatie of bij jullie op kantoor. 

Na een ochtend vergaderen, zullen jullie vast toe zijn aan wat frisse lucht en een actief spel. Daarom staat er een Canal Escape op de planning. Samen met je team ga je per sloep het water op, lukt het jouw team om als eerste de uitweg te vinden van deze uitdagende escaperoom op het water? 

Offerteaanvraag

Dit bedrijfsweekend in Leiden kan compleet op maat worden samengesteld. Alles is bespreekbaar. Wil je meer informatie ontvangen over dit arrangement? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Hotelovernachting
 • Vergaderlocatie
 • Beeld- en spelmaterialen
 • Professionele spelleider
 • Ontbijt en/of lunch
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen