Bedrijfsfeest Machtig Marrakech – 1001 nachten Leiden

» Uitje » Bedrijfsfeest-machtig-marrakech-1001-nachten-leiden

bedrijfsfeest

Waan jezelf in Oosterse sferen tijdens het unieke Machtig Marrakech bedrijfsuitje! Voor één avond verandert Leiden in het sprookjesachtige Marrakech. Het zal je aan niks ontbreken op dit heerlijke bedrijfsuitje. Denk aan de aankleding, heerlijke hapjes, drankjes en live entertainment. Wij regelen het allemaal. Eet, drink, geniet en dans op deze avond de sterren van de hemel samen met je collega's. Beleef een avond als in het sprookje van 1001 nachten! 

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Uniek bedrijfsfeest in Leiden, Machtig Marrakech

Tijdens dit unieke bedrijfsfeest of personeelsfeest verandert Leiden voor heel even in het pittoreske Marrakech. Waan je tussen de pracht en praal van De Parel van het Atlasgebergte tijdens dit personeelsfeest. Alles wordt voor dit unieke feest omgetoverd alsof dit bedrijfsuitje écht in Marrakech plaatsvindt. Denk hierbij aan de smalle steegjes en kleurrijke kraampjes.  

Wat kun je verwachten tijdens het bedrijfsuitje Machtig Marrakech in Leiden?  

Jij en je collega’s worden verwelkomd op een locatie in het mooie centrum van Leiden, maar dat vergeet je direct. Al snel waan je je in de Rode Stad, zoals één van de bijnamen van Marrakech luidt. Marrakech staat bekend om lekker eten, gastvrijheid en voor kleur! Bij aankomst worden jullie enthousiast verwelkomd door de Sultan en zijn harem. Bij de ontvangst krijgen jij en jouw collega’s een heerlijk drankje waarna jullie alle indrukken even rustig tot je kunnen nemen. Wanneer het gezelschap compleet is kan het feest beginnen! De hele avond hebben jullie een uitgebreid drank-assortiment ter beschikking. De hoge temperatuur en droogte zal jullie wel dorstig maken! De chefs hebben een heerlijk diner voor jullie verzorgd. Daar kun je van genieten, terwijl de marktlui jullie proberen te betoveren met de unieke acts.

Wanneer het diner wordt afgeruimd is er genoeg tijd om te ontdekken wat Marrakech allemaal te bieden heeft. Durf jij kennis te maken met een waarzegster die jouw toekomst weet te voorspellen? Of ga je op de foto met de buikdanseres en haar reuzenpython? Pak een les buikdansen mee en verras je collega's met jouw verborgen talenten. Tijdens dit unieke bedrijfsuitje Machtig Marrakech kun je het allemaal meemaken! 

Ben je even toe aan wat meer rust en wil je even bijkomen van alle hectiek op het plein? Relax dan op een Oosters hemelbed vol met zachte kussens en geniet van een heerlijk kopje typisch Marokkaanse appelthee of lurk aan de waterpijp. Het gezellige en warme kaarslicht laat je ontspannen waardoor je straks weer helemaal opgeladen en uitgerust bent. Een gezellig bedrijfsuitje vol genot en verleidingen!

Offerteaanvraag

Ruil Sleutelstad Leiden een avond in voor de Rode Stad Marrakech tijdens dit unieke bedrijfsuitje! Beleef samen met je collega's een fantastische avond in Oosterse sferen. Dit bedrijfsfeest kan plaatsvinden op elke gewenste locatie. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen