Summer Dream Party in Leiden

» Uitje » Summer-dream-party-wit-is-it-in-leiden

bedrijfsfeest

Wil je een supergezellig bedrijfsuitje in Leiden organiseren? Dan is dit een perfect uitje om samen met je collega’s te eten, te drinken en te dansen om elkaar beter te leren kennen! Geen idee hoe je dat moet organiseren? Wij nemen graag de organisatie in handen, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van de locatie, de aankleding, het diner, drinken en live entertainment. Met het bedrijfsfeest Summer Dream Party waan je je voor een avond in een compleet andere wereld waar alles mogelijk is! Neem contact met ons op voor een geweldig feest!  

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Summer Dream Party in Leiden als bedrijfsfeest

Een uniek themafeest in Leiden organiseren voor jou en je collega's waar zowel jong als oud van genieten? Tijdens het personeelsfeest Summer Dream Party in Leiden brengen we jullie weer even terug in de tijd. Beleef een tweede of misschien wel derde jeugd voor één avond. Een themafeest is natuurlijk niet compleet zonder thema. Voor deze avond is het thema WIT!  

Wat kun je verwachten tijdens de Summer Dream Party in Leiden?  

Dit bedrijfsuitje wordt compleet naar wens, op maat samengesteld en door ons georganiseerd. De locatie, styling, hapjes en alles wat je maar kunt bedenken: daar hoef je je hoofd niet over te breken. Bij de ontvangst in een gezellige horecalocatie in het centrum van Leiden ontvangen jij en je collega’s de eerste drankjes. Jullie worden begeleid naar The White Lounge waar een overheerlijk dinerbuffet voor jullie klaar staat. Dan heb je nog even de tijd om gezellig met je collega’s bij te praten, want zodra iedereen is uitgegeten neemt de live DJ het over en kunnen de voetjes van de vloer! Samen met diverse live acts zal de DJ voor een geweldig optreden zorgen. Geniet van de fijne muziek en laat zien dat je de John Travolta of Olivia Newton John van Leiden bent! Even geen zin meer om te dansen en wil je tussendoor even uitpuffen? In de The White Lounge ben je welkom! Dit wordt een onvergetelijk bedrijfsfeest waar jullie nog lang over na zullen praten!   

Offerteaanvraag

Dit bedrijfsfeest in Leiden kan helemaal op maat voor jullie worden samengesteld. Heb je zelf een locatie, een bepaalde DJ of artiest in gedachte? Alles is bespreekbaar, want het is per slot van rekening jullie avond! Wij kunnen ook samen locaties bezoeken en meedenken over het menu. Interesse in dit gezellige bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen