Zeskamp Leiden

» Uitje » Zeskamp-leiden

arrangement sportief strand

Een gezellig en actief teamuitje in Leiden! Breng de teambuilding met je collega's naar een hoger level door middel van verschillende activiteiten. Bij de Zeskamp draait het erom om elkaar beter te leren kennen. In teams strijden jij en je collega’s op een speelse en sportieve manier voor de winst. Wie durft alles en wie is er de echte leider? Ontdek het tijdens de 6 sportieve spelrondes van de Zeskamp Leiden. 

Inclusief

  • Professionele instructeurs 
  • Zes actieve/ sportieve spellen 
  • BBQ op locatie
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Zeskamp arrangement in Leiden 

Een perfecte teambuilding dag die in het teken staat van sportiviteit, samenwerken en plezier. Dit arrangement in en/of rondom Leiden bestaat uit een verscheidenheid aan spellen. Spellen die een beroep doen op mentale vaardigheden, maar ook spellen die een bepaald uithoudingsvermogen vereisen. Ken jij de sterke en zwakke punten van je collega's? Daar kom je achter tijdens dit bedrijfsuitje in Leiden. Vorm samen met je collega’s een dreamteam en versla de andere collega’s! Geschikte locaties voor de zeskamp zijn de Leidse Hout of het Van der Werfpark in Leiden, maar bijvoorbeeld ook het strand van Noordwijk of Katwijk.  

Wat kun je verwachten van het Zeskamp Arrangement in Leiden?  

Een lekker actief uitje in Leiden! Jij en je collega’s worden welkom geheten door de spelleider op een door jullie gekozen locatie. De spelleider legt het spel uit en maakt de teams bekend. De teams strijden tegen elkaar om zoveel mogelijk punten binnen te halen. Deze dag kunnen jullie geheel naar eigen wens samenstellen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om lunch, borrel of diner bij te boeken.  

Wij bieden diverse leuke en sportieve spelrondes, zoals beachvolleybal, waterrace en mega twister. Naast deze spellen hebben wij natuurlijk ook andere spellen om de 6 verschillende rondes mee in te vullen. Er is keuze uit de volgende sportieve spellen voor de zeskamp: 

– Beachvolleybal
– Beach soccer
– Knotshockey
– Hindernisbaan + vuur maken
– Skippybalrace
– Reuze Jenga XL
– Tug of war
– Waterrace
– Mega twister (5×5 meter)
– Katapult bouwen
– Lacrosse
– Bamboe toren
– Ultimate frisbee
– Beachtennis
– Tjoekbal 

Offerteaanvraag

Een gezellig en actief teambuildingsuitje in Leiden of omgeving! Zoals eerder vermeld: het programma van jullie teamuitje is compleet op maat samen te stellen. Sky is the limit!  Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.  Willen jullie liever een sportief uitje bekend van TV spelen? Dan is Expeditie Robinson ook zeer geschikt voor een geslaagde dag. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele instructeurs 
  • Zes actieve/ sportieve spellen 
  • BBQ op locatie
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen