Typisch Leids

Ontdek tijdens een bedrijfsuitje of teamuitje in het centrum de prachtige bezienswaardigheden van Leiden. In ons assortiment van stadsspellen bieden wij de mogelijkheid om Leiden te leren kennen door middel van een uitdagend teambuilding spel. Bekijk op deze pagina ons aanbod van typisch Leidse bedrijfsuitjes.

kies voor een origineel teamuitje in Leiden

Leiden staat bekend om zijn oude, historische centrum met vele grachten, gezellige terrassen en mooie horecalocaties. Kortom, Leiden heeft een prachtig decor voor jullie bedrijfsuitje. Onze tablet games leiden jou en je teamgenoten langs de mooiste plekjes van Leiden. Wat dacht je van De Burcht in Leiden? De Burcht Leiden is een van de oudste bestaande voorbeelden van een Nederlandse Burcht. De Burcht staat op een heuvel waardoor je prachtig uitzicht hebt over de stad. Wist je dat Leiden na Amsterdam de meeste grachten heeft? Tijdens onze Canal Escape kun je Leiden vanaf het water ontdekken. Ben je op zoek naar een Cultureel arrangement met je collega’s? Leiden barst van de bijzondere musea, molens en andere culturele bezienswaardigheden. Laat ons je wensen weten en wij stellen een compleet dag arrangement voor jullie samen!

Onze top 3 typisch Leidse uitjes

Borrelboot met pubquiz en diner

Wil je tijdens het bedrijfsuitje genieten van een rondvaart op onze borrelboot en daarna een gezellige Pubquiz spelen? Leiden is al een prachtige stad om doorheen te lopen, maar al dobberend door de grachten van het historische centrum zie je de stad echt in al zijn glorie! Aan het einde van dit leuke bedrijfsuitje staat er een heerlijk driegangendiner en Pubquiz op jullie te wachten. Een gezellig teamuitje om je team of afdeling eens op een heel andere manier te leren kennen! 

Expeditie robinson leiden

Dit teambuilding uitje in Leiden is geïnspireerd op dit mentaal en fysieke zenuwslopende spel. Heb je altijd al eens mee willen doen met de uitdagende beproevingen van Expeditie Robinson? Dan is dit is je kans! Tijdens dit bedrijfsuitje in Leiden word je uitgedaagd om de fysieke en mentale challenge met jezelf en je collega’s aan te gaan. Er worden zes verschillende proeven gespeeld waarbij uitdaging, samenwerking en creatief nadenken van essentieel belang zijn en je leert op wie je echt kan bouwen

floating & walking dinner leiden

Relax met je collega’s tijdens dit teamuitje. Tijdens de Walking & Floating Dinner krijgen jullie een rondvaart door de oude grachten in het prachtige historische centrum van Leiden. Daarna neemt onze stadsgids jullie mee door het centrum voor een stadswandeling langs mooie highlights als De Burcht, De Waag, Molen de Valk, De Doelenpoort, Rapenburg en de verborgen parels van de Sleutelstad, zoals de Leidse Hofjes. Tussendoor genieten jullie van een heerlijk diner in twee verschillende restaurants in het centrum van Leiden.  

Typisch Leidse bedrijfsuitjes

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie Leidse bedrijfsuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Leiden te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer typische Leidse uitjes

Cursus plat leids met rondvaart

Wat een Leidse Glibber is? Heel simpel: een inwoner van Leiden. Bekende Leidse Glibbers waren natuurlijk Rembrandt, Jan Steen en de Zangeres Zonder Naam, maar weet je ook hoe echte Leidenaren met elkaar praten? Kom, vaar mee, we gaan op zoek naar het ontstaan van het Leids dialect. Lees mee van het Leids leesplankje en leer Leidse woorden waar je nog nooit van gehoord hebt! Stap samen met je collega’s aan boord van onze boot en geniet van deze cursus plat Leids voor beginners.

stadsspel leidse penoze

Het misdaadspel Penoze in Leiden is een spannend en actief bedrijfsuitje dat zich afspeelt in het historische centrum van Leiden. Jij en je collega’s zijn verstrikt geraakt in een grote drugsdeal en daarmee zijn jullie in het bezit gekomen van 1000 kg cocaïne. Samen met je teamgenoten moet je van de drugs af zien te komen. Kan jij jezelf na dit bedrijfsuitje in Leiden een professionele smokkelaar noemen? Of word je verraden en opgepakt door de politie? 

monopoly streets leiden

Het Monopoly Streets bedrijfsuitje in Leiden is een stadsspel waarbij alles draait om macht, vastgoed, geld, teambuilding en strijd. Je gaat samen met je teamgenoten proberen de grootste en bekendste gebouwen en straten van Leiden te veroveren. Misschien is jouw team straks trotse bezitter van het Centraal Station in Leiden, de Sint-Pieterskerk of het Rapenburg. Eindig je als een succesvolle vastgoedmakelaar in Leiden of beland je met je collega’s in de oude Gravensteen Gevangenis?

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen