De ultieme gids voor teamuitjes in Leiden 2024!

Bedrijfsuitje Leiden

Leiden, een stad doordrenkt van geschiedenis en charme, biedt het ideale decor voor onvergetelijke bedrijfsuitjes. In deze blog nemen we je mee langs enkele van de meest opwindende teambuilding-ervaringen die de stad te bieden heeft in 2024. Van spannende mysteries tot historische ontdekkingen, Leiden heeft voor elk team wat wils. Laat je inspireren terwijl we de poorten openen naar avontuur, samenwerking en onvergetelijke momenten in de Sleutelstad!

Wie is de Mol | The Official Game

Ben jij klaar voor de ultieme test van vertrouwen en samenwerking? Het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje in Leiden, in samenwerking met IDTV, dompelt je onder in de wereld van intriges en sabotage. Exclusief bij ons kun je genieten van alle originele elementen van het populaire tv-programma terwijl je het prachtige historische centrum van Leiden verkent. Wie van je collega’s kun je écht vertrouwen? Ontdek het en beleef spanning en sensatie tijdens dit unieke teambuildingsuitje!

Connectie Game Leiden

Connectie game voor bedrijven

Laat de teamgeest bloeien met onze Connectie Game! Deze teambuildingactiviteit is ontworpen om de onderlinge relaties binnen je organisatie te versterken en meer werkplezier te creëren. Of je nu nieuwe teamleden ontmoet of al jarenlang samenwerkt, dit live kennismakingsspel op locatie biedt een creatieve en leuke manier om elkaar beter te leren kennen. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze unieke teambuildingervaring!

Stadsspel arrangement Leiden Bedrijfsuitje

Arrangement in Leiden

Ontdek de charme van Leiden met ons arrangement stadswandeling en dinerspel! Leer alles over de pittoreske straten, pleinen en grachten van de Sleutelstad tijdens een boeiende rondleiding met een lokale gids. Breid dit bedrijfsuitje uit met een dinerspel of een stadsspel voor extra plezier en teambuilding. Een actieve en informatieve manier om de banden binnen je team te versterken, omgeven door de historische pracht van Leiden!

Escape room dinner Leiden bedrijfsuitje

Escape Dinner in Leiden

Hou je van hersenkrakers en codes? Ga dan de uitdaging aan met onze Escape Dinner in Leiden! Terwijl je geniet van een heerlijk driegangendiner, werk je samen met je collega’s aan spannende rondes van de escape game. Laat je verborgen talenten zien en ontsnap aan een web van raadsels en uitdagende opdrachten. Deze unieke combinatie van dineren en escapen zorgt voor een onvergetelijke teambuildingervaring in het hart van Leiden.

Of je nu kiest voor de spanning van de Wie is de Mol Game, de connectie versterkt met de Connectie Game, de geschiedenis ontdekt tijdens de stadswandeling of je brein kraakt tijdens de Escape Dinner, Leiden biedt de ideale setting voor onvergetelijke bedrijfsuitjes in 2024!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen