Kerst- en winteruitjes Leiden[

Willen jullie een bedrijfsuitje boeken tijdens de kerst en winter van 2023/2024? Leiden in de winter is prachtig! Wandel langs de mooie parken, de Burcht en de Pieterskerk en natuurlijk de Leidse grachten. Op deze pagina geven wij onze favoriete winteruitjes weer. Kies je voor een dinerspel, of wil je toch liever een actief bedrijfsuitje?

een bedrijfsuitje in Leiden

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje tijdens de frisse maanden in Leiden? Kies dan voor een warm dinerspel in een sfeervolle horecalocatie in Leiden. Tijdens een dinerspel geniet je van een heerlijk driegangendiner terwijl jullie een spannende of hilarische game spelen. Willen jullie lievers iets actiever? Kies dan voor een tablet stadsspel door het najaar decor van Leiden. Dwaal tijdens jullie teamuitje af, langs de mooie pleintjes, de Burcht, de Pieterskerk en natuurlijk de Leidse grachten. Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

onze top 3 kerst- en winteruitjes

Tijdens de kerst en winter worden de dagen steeds korter en het weer kan onvoorspelbaar zijn. Kies daarom voor een indoor uitje inclusief heerlijk driegangendiner. Dit is een greep uit onze dinerspellen. Tijdens een dinerspel zit je lekker warm binnen en geniet je van een heerlijk driegangendiner. Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

de grote tv quiz dinershow

Op zoek naar een gezellig teamuitje met diner en gezelligheid in Leiden? Dan is dit jullie uitje! Terwijl jij en je collega’s genieten van een overheerlijk driegangendiner zorgt onze quizmaster voor een geweldige avond vol entertainment, gezelligheid en humor. Speel tijdens dit bedrijfsuitje in Leiden mee met bekende Tv-shows zoals De Slimste Mens of Deal or No Deal. Zelfs de koffertjes van Miljoenenjacht komen voorbij. Dit bedrijfsuitje is een garantie voor plezier voor jou en je collega’s!  

escape dinner room dinerspel

Terwijl jullie van een heerlijk driegangendiner genieten, spelen jullie aan tafel een spannende escape game. Kunnen jullie goed overweg met cryptische aanwijzingen? Laat je verborgen talenten zien en verbaas je collega’s! Misschien was jij altijd al die leider die anderen nooit zagen. Of ben je extreem goed in het bij elkaar zoeken van de juiste puzzelstukjes om dit spel op te lossen. Samenwerking is tijdens dit teamuitje essentieel, daarom is dit dinerspel in Leiden het perfecte bedrijfsuitje voor teambuilding.  

virtual reality dinerspel

Een bedrijfsuitje in Leiden waarbij je je collega’s op een heel andere manier leert kennen terwijl je heerlijk culinair aan het genieten bent. Je betreedt een virtuele wereld waarin je jouw avatar (je virtuele karakter) en die van je collega’s ontdekt! Jullie vormen samen een team waarin je door samenwerken, luisteren en begrip voor elkaar te tonen tijdens de mini-games een goede kans maken om het spel te winnen. Hechte samenwerking en goede communicatie zijn de sleutels om tot succes te komen tijdens dit teambuildingsuitje in Leiden!  

bedrijfsuitjes in Leiden

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje tijdens de kerst- en wintermaanden in Leiden? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in het centrum van Leiden te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer bedrijfsuitjes

wie is de mol the official game

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol niet? In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Dit teamuitje is heel goed te spelen in de koude maanden en zorgt voor spanning, het vergt samenwerking maar ook oplettendheid. Wie is er te vertrouwen en wie niet? 

Escape city stadsspel leiden

Hoe ontsnap je uit het centrum van Leiden? Ga deze uitdaging aan met je collega’s tijdens dit spannende bedrijfsuitje in het historische centrum van de Sleutelstad! Jullie gaan verdeeld in teams op pad door Leiden en zullen daar op jullie ontdekkingstocht mooie bezienswaardigheden als De Waag, De Leidse Hofjes, Naturalis en De Burcht tegenkomen. Leiden is een prachtige stad, maar jullie hebben als doel om uit die mooie stad te ontsnappen. Vergeet dat vooral niet!  

Ranking your colleagues

Tijdens dit bedrijfsuitje met quiz in Leiden gaat iedereen met de billen bloot. Tijdens dit teamuitje, gebaseerd op het populaire Tv-programma ‘Ranking The Stars’, leer je je collega’s pas echt goed kennen! Wie kent zijn of haar collega’s het beste? De meest grappige en gênante stellingen komen in deze quiz voorbij. Laat je schaamte maar op je nachtkastje liggen, want iedereen moet vandaag het achterste van de tong laten zien! Alles komt ter tafel bij dit teambuildingsuitje in Leiden! 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen