Voorjaarsuitjes in Leiden

Ervaar de Leidse lente in Leiden tijdens een bedrijfsuitje of teamuitje samen met je collega’s. Geniet van het zonnetje, de volle terrassen en de bootjes op de Leidse grachten. Wie wordt er nou niet vrolijk van het voorjaar? Op deze pagina geven wij onze favoriete bedrijfsuitjes weer die perfect zijn om in het voorjaar te spelen. Ga je voor een competitief stadsspel of geniet je liever van een ontspannende rondvaart over de grachten van Leiden?

Organiseer een voorjaarsuitje in leiden

Vanaf het moment dat we de winter achter ons laten, de zomertijd in gaat en het zonnetje weer vaker gaat schijnen, is het tijd voor een geweldig bedrijfsuitje in Leiden. Op de terrassen is het weer gezellig druk en ook op de Leidse grachten varen de sloepjes weer af en aan. Leiden is een prachtige stad en een bedrijfsuitje in het voorjaar is de uitgelezen kans om Leiden te ontdekken! Geniet van het oude stadscentrum, het spel en de samenwerking met je collega’s tijdens onze actieve en leuke stadsspellen. Bij Uitjesbureau Leiden kunnen wij jouw bedrijfsuitje organiseren van A t/m Z. Van het ontvangst tot aan het afsluitende diner en zelfs het vervoer, alles is mogelijk!

onze top 3 voorjaarsuitjes

Ervaar de Leidse lente in Leiden tijdens een bedrijfsuitje of teamuitje samen met je collega’s. Een voorjaarsuitje bij Uitjesbureau Leiden staat garant voor een gezellige middag met je collega’s in de buitenlucht. Samenwerking, teambuilding en een actieve game spelen is waar onze stadsspellen om bekend staan.
Bekijk onze top 3 voorjaarsuitjes in Leiden.

Canal escape leiden

Even lekker ontspannen een stukje varen met je collega’s over de prachtige grachten van Leiden en nergens aan denken. Klinkt prima, maar niets is minder waar tijdens dit spannende bedrijfsuitje op het water! Tijdens de Canal Escape in Leiden probeer je samen met je teamgenoten te ontsnappen uit de straten en grachten van Leiden. Deze historische stad heeft zijn charme mede te danken aan de kanalen en grachten in het centrum. Het Rapenburg, De Witte Singel en de Oude Rijn, het zijn plaatjes om te zien. Geniet van de mooie uitzichten, maar blijf scherp! Het gevaar om te verdwalen ligt op de loer.

Geheimen van Leiden

Ontdek de geheimen van Leiden! Het stadsspel Geheimen van Leiden is een bedrijfsuitje waarbij je in teams op zoek gaat naar alle verborgen geheimen en parels die de Sleutelstad rijk is. Naast de leuke weetjes en geheimen die je ontdekt over Leiden, is dit bedrijfsuitje ook ideaal om als teambuilding activiteit te spelen. Doordat je in kleine teams op pad gaat is een nauwe samenwerking noodzakelijk. Tijdens het spel wandel je door het historische centrum. Het team met de meeste gevonden geheimen is uiteindelijk de winnaar van dit leuke stadsspel. Ga jij de strijd aan met je collega’s?

Beach escape leiden

Goed, feitelijk gezien is het geen bedrijfsuitje in Leiden, want Leiden heeft geen strand. Dus we wijken uit naar de stranden van het naburige Noordwijk of Katwijk aan Zee. Dit bedrijfsuitje bevat de benodigde sportiviteit, intensiviteit en spanning. Jullie moeten namelijk zo snel mogelijk het strand zien te verlaten. Dat klinkt simpel, maar het is moeilijker dan het lijkt! Door de juiste antwoorden te geven, zullen jullie aanwijzingen krijgen die leiden tot de uitgang. Jullie moeten samen verbanden kunnen leggen, anders zullen jij en je collega’s vandaag niet ontsnappen aan een natte broek. Durven jullie het aan?

Voorjaarsuitjes in leiden

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in het voorjaar in Leiden? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in het centrum van Leiden te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer voorjaarsuitjes

wie is de mol the official game

Tijdens dit officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje in Leiden draait alles om spanning en vertrouwen. Wij hebben als enige evenementenbureau een licentie om de officiële Wie is de Mol als bedrijfsuitje aan te bieden. Dit teamuitje zorgt voor spanning en sensatie! Het vergt veel samenwerking, maar ook veel scherpheid. Dus geniet van het prachtige centrum van Leiden maar laat je door al dat moois niet al te veel afleiden en blijf alert! Wie probeert het bedrag in de pot zo laag mogelijk te houden en wie strijd er voor het team? Ontdek het tijdens het Wie is de Mol bedrijfsuitje in Leiden.

Be smart citygame leiden

Verken Leiden tijdens dit actieve teambuildingsuitje en ontdek wie van jouw collega’s echt SMART zijn. Bij de BE SMART Citygame in Leiden draait het om samenwerking, lef en uitdaging. Zijn jij en je teamgenoten klaar om de strijd aan te gaan met de andere teams? Je speelt tijdens dit bedrijfsuitje via de tablet een interactief stadsspel samen met je collega’s. Daag andere teams uit en geniet ondertussen van de wandeling door het prachtige historische centrum van Leiden. De BE SMART Citygame is helemaal geschikt als teambuildingsuitje! 

escape city leiden stadsspel

Hoe ontsnap je uit het centrum van Leiden? Ga deze uitdaging aan met je collega’s tijdens dit spannende bedrijfsuitje in het historische centrum van de Sleutelstad! Jullie gaan verdeeld in teams op pad door Leiden en zullen daar op jullie ontdekkingstocht mooie bezienswaardigheden als De Waag, De Leidse Hofjes, Naturalis en De Burcht tegenkomen. Bekijk en bewonder al die mooie plekken, maar laat je er niet te veel door afleiden. Slechts één brug, straat of steeg leidt naar de uitgang die jullie zoeken. Vinden jij en je teamgenoten de uitgang binnen de tijd?

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen