Bedrijfsfestival organiseren in Leiden

» Uitje » Bedrijfsfestival-organiseren-in-leiden

arrangement bedrijfsfeest oergezellig

Heb jij dit jaar de eer en de verantwoordelijk om een bedrijfsfeest te organiseren voor je collega's? Kies deze keer eens voor een outdoor of indoor bedrijfsfeest of festival in Leiden of nabije omgeving. Wij verzorgen een dag voor jou en je collega's met alles erop en eraan. Geheel op maat samen te stellen, dus met borrel, lunch, diner, hapjes of alles: het kan allemaal!  

Inclusief

  • Unieke locatie in Leiden
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Compleet verzorgd bedrijfsfestival in Leiden 

Juist in deze tijd is het belangrijk om weer eens iets leuks te organiseren met de collega’s. Een dag waar teambuilding, verbinding en gezelligheid samenkomen. Actieve outdoor spellen op het strand of spellen waarbij je met je team opdrachten mag uitvoeren. Of juist gewoon relaxed met elkaar eten, drinken en dansen. Tijdens een compleet verzorgd bedrijfsfestival in Leiden nemen we je die zorgen helemaal uit handen. Vertel ons je wensen en wij regelen alles tot in de puntjes. Denk aan de aankleding, muziek en het eten en drinken. Het entertainment op de dag zelf? Bijzondere artiesten, DJ's of misschien wel jullie favoriete band? Alles is bespreekbaar om voor jullie de perfecte dag samen te stellen. Eetwensen als foodtrucks, houtovenpizza’s, Aziatisch eten of wat je maar kunt bedenken: alles is te realiseren.  

Dan moeten we nog de locatie bespreken. Wil je een mooie locatie in de stad als de Leidse Hout of het Van der Werfpark of uitwijken naar het strand van Noordwijk en Katwijk. Wij organiseren verschillende festival concepten op indoor en outdoor locaties. Je wilt geen ellenlange rijen met stoelen in een duffe congreszaal, dat is voor niemand leuk. Wat je wel wilt is een compleet ingericht spectaculair event-terrein, waar iedereen kan genieten van workshops, lezingen, muziek, cabaret, heerlijk festival food of wat de wensen ook maar zijn voor deze speciale dag.  

Wij kijken samen met jou wat jij wilt organiseren. Wat voor soort dag past het beste bij jouw bedrijf en de medewerkers? Aan de hand van jouw input zullen wij de activiteiten, muziek, thema’s en het eten volledig op afstemmen. Een bedrijfsfestival is voor ieder wat wils en wij verzekeren je dat alle aanwezigen een geweldige dag zullen hebben!  

Offerteaanvraag

Heb je interesse om een bedrijfsfestival (indoor of outdoor) te organiseren voor jouw organisatie in Leiden? Maak kennis met onze ervaren event managers en laat je inspireren of kom met je ideeën. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan. Een bedrijfsfestival is behalve in Leiden ook in andere grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag te organiseren. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Unieke locatie in Leiden
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen