Gamification: Office Escape Game Leiden

» Uitje » Gamification-office-escape-game-leiden

escape gamification

Altijd al willen ontsnappen uit je kantoor? Bij de Office Escape Game in Leiden kan het! Jij en je collega’s worden opgesloten in jullie eigen kantoor. Ineens zit de deur van het kantoor dicht! Aan jullie de schone taak om binnen 90 minuten te ontsnappen. Tijdens dit zenuwslopende bedrijfsuitje werken jij en je collega’s samen aan de teambuilding. Goede samenwerking is essentieel, want anders komen jullie er niet op tijd uit! Is jouw team bestand tegen de gekmakende spanning die dit spel met zich meebrengt?  

Inclusief

  • Professionele presentator/coach
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Originele teambuilding
  • Geschikt voor elke locatie
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Chat met ons

Spannend bedrijfsuitje Office Escape Game in Leiden

Stel je de volgende situatie voor: het is bijna 17.00. De werkdag zit er bijna op. Tijd om naar huis te gaan. Straks lekker eten met vrienden in de binnenstad van Leiden. Daar kijk je al de hele dag naar uit. Maar dan worden de computers van het bedrijf plotseling gehackt en zitten jij en je collega’s ineens vast op het kantoor! Daar gaat je leuke avond! Jij en je team krijgen, met verschillende opdrachten, 90 minuten de tijd om uit deze netelige situatie te ontsnappen.  

Wat kun je verwachten tijdens de Office Escape Game in Leiden? 

Jij en je collega’s krijgen een tablet waarop jullie verschillende uitdagende en spannende opdrachten uit moeten voeren.  Met aanwijzingen uit de omgeving en van de tablet is het aan jullie de taak om de codes te kraken. Door goed samen te werken kunnen jullie ontsnappen uit het kantoor.  Lukt het jou en je collega’s om binnen de tijd de vrijheid te herwinnen? Bundel de krachten en wie weet worden jullie wel de winnaars van deze uitdagende game!  

De Office Escape Game is geschikt voor verschillende doeleinden. Ben je in charge om een introductieprogramma voor nieuwe medewerkers te ontwikkelen? Of ben je bezig met het analyseren van  social  skills in een recruitment programma? Deze  gamification  game is hier helemaal geschikt voor.  Boek snel dit gamification groepsuitje waarmee op een speelse manier het menselijke gedrag in de positieve richting wordt gestuurd.  

Offerteaanvraag

Denk je dat jullie zo’n goed team vormen dat  jullie  deze spannende escape game in Leiden door goede samenwerking met succes  kunnen  voltooien? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Originele teambuilding
  • Geschikt voor elke locatie
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

071 – 76 000 45

Stuur ons een bericht

Chat met ons

8.3
Reviews 367 beoordelingen klanten vertellen